Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο Χάρι Κέιν;

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι οδηγεί ο Χάρι Κέιν;

ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο Χάρι Κέιν;

ΝΕΑ

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, είναι ο νέος Μίδας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το πρόσωπο των τελευταίων ημερών.

Advertisement
Advertisement

Ο Μέσι μετακόμισε στο Μαϊάμι, ο Γκουντογκάν στη Μπαρτσελόνα και ο Μπέλινγκχαμ στη Μαδρίτη. Όμως η μεταγραφή που τάραξε τα νερά στον ποδοσφαιρικό κόσμο, είναι αυτή του Χάρι Κέιν.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μετακομίζει από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου και στη Bundesliga, για τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ετήσιες απολαβές του Κέιν, για το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε, ανέρχονται στα 25 εκατομμύρια ευρώ! Πίνουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε..

Advertisement
Advertisement

Όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του, έτσι και ο Χάρι Κέιν, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα και μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, επιλέγει… παπούτσι από το τόπο του.

Είναι δεδομένο, ότι μέχρι το τέλος του μήνα και με δεδομένες τις νέες απαιτήσεις, επί γερμανικού εδάφους, αλλά και τη χορηγία της Audi, ο νέος σταρ της Μπάγερν θα ανανεώσει το στόλο του.

Bentley Continental GT Supersports

Advertisement

Στο τέλος της εμπορικήςς εκείνης της γενιάς, η Bentley Continental είχε για άλλη μια φορά μια σπορ ανανέωση. Η Continental Supersports δεν ήθελε τίποτα λιγότερο από το να είναι το ταχύτερο τετραθέσιο στον κόσμο. Ως βασικά δεδομένα αναφέρονται η τελική ταχύτητα 336 χλμ/ώρα και η επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Το αντίστοιχο κάμπριο είναι ελάχιστα πιο αργό. Με 330 χλμ/ώρα και 3,9 δευτερόλεπτα, ήταν το ταχύτερο ανοιχτό τετραθέσιο κάμπριο στον κόσμο.

Advertisement

Ο Κέιν αγόρασε αυτό αυτοκίνητο το 2017.

Range Rover SV Autobiography

Advertisement

Το Range Rover SVAutobiography Dynamic έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει τον δυναμικά προσανατολισμένο κοινό.

Ο Κέιν αγόρασε το 2017, αυτή την ειδική έκδοση των 550 ίππων, από έναν V8 5,0 λίτρων. Παρεμπιπτόντως… Στα τέλη του 2020, του έκλεψαν ένα Range Rover αξίας σχεδόν 100.000 ευρώ.

Jaguar F-Pace P250

Με μήκος 4,73 μέτρα, το F-Pace κρατά απόσταση από την κατηγορία των μεγάλων SUV, αλλά κατατάσσεται πάνω από τη BMW X3, τη Mercedes GLC ή την Porsche Macan. Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν επομένως να ανέβουν εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να λυγίσουν και να απολαύσουν άφθονο χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια.

H Jaguar των 250 ίππων, είναι μάλλον η πιο… ταπεινή επιλογή του Χάρι Κέιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η εικονική πραγματικότητα του νέου Toyota Land Cruiser (+video)
Αυτή θα είναι η τελική μορφή του νέου Kia EV5
Το νέο VW Tiguan… πιάστηκε στα πράσα!