Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι αστέρες της Μπάγερν Μονάχου;

Ελλάδα 15:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι οδηγούν οι αστέρες της Μπάγερν Μονάχου;

ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι αστέρες της Μπάγερν Μονάχου;

ΝΕΑ

Μια σύνθεση παγκόσμιας κλάσης, εντός και εκτός γηπέδου: οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν παρέλαβαν τα νέα Audi στο Ίνγκολσταντ.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της Audi με τη Μπάγερν μοιάζει τόσο να είναι τόσο ανθεκτική στο χρόνο, όσο και οι επιδόσεις της βαυαρικής (και κατά τεκμήριο κορυφαίας γερμανικής) ομάδας.

Για παραπάνω από δύο δεκαετίες, η αυτοκινητοβιομηχανία είναι εκ των μεγάλων χορηγών της Μπάγερν και έτσι και φέτος, οι αστέρες του συλλόγου, είχαν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα νέα τους πολυτελή ηλεκτρικά αυτοκίνητα, από τις εγκαταστάσεις του Ίνγκολσταντ.

Ήταν μια πανηγυρική εκδήλωση και για τους ποδοσφαιριστές, που έκαναν και μια περιήγηση στα γραφεία της Audi, αλλά και για περίπου 30 υπαλλήλους του εργοστασίου, που έζησαν το όνειρό τους.

Advertisement
Advertisement

Για τη σεζόν 2023/24, που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, οι παίκτες της βαυαρικής ομάδας, θα οδηγούν πλέον τα πλήρως ηλεκτρικά premium μοντέλα Audi RS e-tron GT 1 , Audi Q8 e-tron , Audi Q8 Sportback e-tron και Audi Q4 Sportback e-tron .

Αναμφίβολα, το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση και τις περισσότερες φωτογραφίες, ήταν ο Χάρι Κέιν, η ακριβότερη μεταγραφή στην Ευρώπη, γι’ αυτό το καλοκαίρι. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, με αδυναμία στις πολυτελείς μάρκες της πατρίδας του, επέλεξε ένα θηριώδες Q8 e-tron.

Advertisement

Ίσως αυτό να τον κάνει να αισθάνεται πιο ασφαλής, αφού είχε πρόσφατα εκφράσει τη δυσκολία του να προσαρμοστεί στην αριστερή θέση οδήγησης.

Advertisement

Το δημοφιλέστερο, πάντως, μοντέλο στις προτιμήσεις των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν, αποδείχθηκε το RS e-tron GT, καθώς 12 εξ’ αυτών το επέλεξαν.

Μεταξύ αυτών, ο αρχηγός Τόμας Μίλερ, αλλά και τα μεγάλα αστέρια Τζόσουα Κίμιχ και Λερόι Σανέ.

Advertisement

Προς πώληση τα προηγούμενα μοντέλα

Η έκπληξη που ετοιμάζει, για τους υποψήφιους πελάτες της, η Audi, είναι η πώληση των αυτοκινήτων που οδηγούσαν τα αστέρια της Μπάγερν, κατά την περσινή περίοδο!

Τα μοντέλα θα ανακαινιστούν, θα λάβουν πιστοποιητικά γνησιότητας και οι νέοι αγοραστές, μαζί με τα κλειδιά, θα παραλάβουν και μια εμφάνιση της Μπάγερν, υπογεγραμμένη από τον διάσημο προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Στο IAA Mobility 2023 στο Μόναχο (5 έως 10 Σεπτεμβρίου), οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν αίτημα κράτησης, μέσω tablet στην περιοχή Audi Experience. Τα αυτοκίνητα θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση για τις Mercedes EQA και EQB (+ video)
Η τιμή της νέας Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC+ στην Ελλάδα
Το Volvo EM90 είναι ένα μεγάλο ηλεκτρικό MPV (+ Video)