Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW γνωρίζει από ελληνική μυθολογία (+video)

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW γνωρίζει από ελληνική μυθολογία (+video)

ΝΕΑ

Η BMW γνωρίζει από ελληνική μυθολογία (+video)

ΝΕΑ

Το διαφημιστικό σποτ της BMW για το δημοφιλέστερο αθλητικό event των ΗΠΑ ανατρέχει στην ελληνική μυθολογία και δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ηλεκτρική ναυαρχίδα του ομίλου.

Advertisement
Advertisement

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του Super Bowl, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στις ΗΠΑ. Το… πρώτο σφύριγμα θα ηχήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν ριχθεί ήδη στον χορό των εκατομμυρίων εξασφαλίζοντας μια θέση στο διαφημιστικό πρόγραμμα.

Τελευταία μετέχουσα η BMW, που μετά το teaser video δημοσίευσε και το ολοκληρωμένο «μονόλεπτο» διαφημιστικό σποτ της, το οποίο είναι… φουλ της ηλεκτρικής ενέργειας και της ελληνικής μυθολογίας.

Ο Δίας (Arnold Schwarzenegger) και η Ήρα (Salma Hayek) αποφασίζουν να… συνταξιοδοτηθούν, απολαμβάνοντας τις «απλές» επίγειες απολαύσεις όπως η χαλάρωση στις πισίνες και το παιχνίδι με το κατοικίδιό τους, έναν… μικρό πήγασο.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η παρουσία του Δία στα εγκόσμια δεν περνά απαρατήρητη από τους συμπολίτες του, οι οποίοι ζητούν λίγους από τους… κεραυνούς του βασιλιά των Ολύμπιων Θεών για τη φόρτιση των ηλεκτρικών συσκευών τους.

Φυσικά ο Δίας αξιοποιεί τη μοναδική ικανότητά του και για τις προσωπικές του απολαύσεις, όπως είναι η βόλτα με την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX.

Advertisement

Η παρουσία του μοντέλου στο διαφημιστικό σποτ μόνο ως τυχαία δεν εκλαμβάνεται, δεδομένου ότι αποτελεί την τεχνολογική ναυαρχίδα των Βαυαρών, προικισμένη με τα τελευταίας γενιάς συστήματα του ομίλου.

Advertisement

Η γκάμα της αποτελείται από τρεις τετρακίνητες εκδόσεις, με εισαγωγική την iX xDrive40 με συνδυαστική απόδοση 326 ίππων, μπαταρία 76,6 kWh και αυτονομία 423 χιλιομέτρων. Ακολουθεί η iX xDrive50 με 523 ίππους και μεγαλύτερη μπαταρία 111,5 kWh, η οποία μάλιστα φορτίζει και πιο γρήγορα.

Κορυφαία έκδοση είναι η BMW iX M60 των 610 PS που ολοκληρώνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ. και ενσωματώνει μπαταρία 111,5 kWh για έως και 566 χλμ. αυτονομίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τεράστιες μάσκες δεν είναι προνόμιο μόνο των BMW
To Audi Q9 θα πετά το γάντι στις BMW X7 και Mercedes GLS
O Σβαρτσενέγκερ τσαντισμένος… Δίας σε διαφημιστικό της BMW (+video)