Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Σβαρτσενέγκερ τσαντισμένος… Δίας σε διαφημιστικό της BMW (+video)

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Σβαρτσενέγκερ τσαντισμένος… Δίας σε διαφημιστικό της BMW (+video)

ΝΕΑ

O Σβαρτσενέγκερ τσαντισμένος… Δίας σε διαφημιστικό της BMW (+video)

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει το διαφημιστικό της για το Super Bowl στις ΗΠΑ και όπως φαίνεται θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Advertisement
Advertisement

O τελικός του αμερικάνικου football, το φημισμένο Super Bowl, είναι το ετήσιο αθλητική γεγονός με την μεγαλύτερη θεαματικότητα σε όλο τον κόσμο. Και η διαφήμιση κατά την διάρκεια του ημιχρόνου θεωρείται ζήτημα κύρους για κάθε εταιρία, η οποία πληρώνει με εκατομμύρια δολάρια το δευτερόλεπτο προβολής.

Για φέτος η BMW αποφάσισε να προωθήσει την ηλεκτρική γκάμα των μοντέλων της και όπως φαίνεται αντλεί έμπνευση από την ελληνική μυθολογία. Σε ένα πρώτο teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα, παίρνουμε μία πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν.

Σε αυτό βλέπουμε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να έχει παραγγείλει ένα καφέ, και ο υπάλληλος να μην μπορεί να προφέρει το όνομά του. Με βλοσυρό βλέμμα ο Terminator έρχεται μπροστά στο γκισέ και του δίνει την σωστή εκφορά, παίρνοντας το καφεδάκι του και βγάζοντας ηλεκτρικές “εκκενώσεις” στην πανοπλία του.

Advertisement
Advertisement

Από ότι μαθαίνουμε δεν θα είναι μόνος του στο διαφημιστικό, καθώς θα συμμετέχει και η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία θα κάνει την γυναίκα του Δία την Ήρα. Ως θεότητα της οικογένειας, του γάμου και της εστίας,, η Χάγιεκ προφανώς θα αντιπροσωπεύει τις πιο γήινες ιδιότητες των ηλεκτρικών μοντέλων της BMW σε σύγκριση με τον Σβαρτσενέγκερ που μάλλον θα αναδείξει το τεχνικό τους κομμάτι.

Το σλόγκαν-teaser της BMW είναι “Κάτι Ηλεκτρικό Ετοιμάζεται” και μέσα από αυτό θέλει να προετοιμάσει το κοινό για τα πολλά ηλεκτρικά μοντέλα που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό.

Advertisement

Ενώ οι Βαυαροί ετοιμάζουν παράλληλα και τη νέα ηλεκτρική τους πλατφόρμα από το 2025, πάνω στην οποία θα βασίσουν τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν μέχρι το 2030, και η οποία θα είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη, με σύγχρονα στοιχεία όπως φόρτιση έως και 350 KW.

Προς το παρόν πάντως, όλοι και όλα είναι στραμμένα προς το Super Bowl το οποίο φέτος φέρνει αντιμέτωπους τους Lons Angeles Rams με τους Cincinnati Bengals στο SoFi Stadium.

Advertisement

To παιχνίδι θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε γιατί έχει τόσα νεύρα ο Σβαρτσενέγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα BMW X2 Edition GoldPlay: Φουλ του χρυσού
Κύκνειο άσμα για την BMW i3 – Πώς θα καλυφθεί το κενό;
Ετοιμάζεται πυρετωδώς η νέα BMW iX1

Advertisement