Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Santa Cruz: Για τη δουλειά, αλλά και εκδρομές (video)

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Santa Cruz: Για τη δουλειά, αλλά και εκδρομές (video)

ΝΕΑ

Hyundai Santa Cruz: Για τη δουλειά, αλλά και εκδρομές (video)

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουριο pick-up της Hyundai ακολουθεί τη σχεδιαστική συνταγή του νέου Tucson και συνδυάζει πρακτικότητα με lifestyle.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ένα όχημα να ενώσει δύο κόσμους; Να προσφέρει την πρακτικότητα που αναζητά ένας επαγγελματίας και την ίδια ώρα να αποτελεί πιστό σύντροφο στα ταξίδια μιας σύγχρονης οικογένειας ή για off-road περιηγήσεις; Την απάντηση δίνει το ολοκαίνουριο Hyundai Santa Cruz, ένα διπλοκάμπινο pick-up, με το ταλέντο ενός SUV.

Ο SUV προσανατολισμός του Santa Cruz αποδεικνύεται εν πολλοίς από την εμφάνισή του, που παραπέμπει στο μεσαίο SUV της νοτιοκορεατικής εταιρείας, Tucson. Οι αναφορές είναι ευδιάκριτες και αφορούν κυρίως το μπροστινό μέρος με τη χαρακτηριστική μάσκα που ενσωματώνει τα φώτα ημέρας, αλλά τους μεγάλους κεντρικούς προβολείς. Οι ζάντες έχουν διάμετρο 20 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος στιλιστικά «ατού» είναι τα φώτα σε σχήμα σφυριού, αλλά και η χαραγμένη ονομασία στη θύρα της καρότσας.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία έχει μήκος 132,3 cm, ενώ ένα μέρος της ανυψώνεται αποκαλύπτοντας έναν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο για την τοποθέτηση επιπλέον εξοπλισμού. Οι «λεπτολόγοι», επίσης, θα παρατηρήσουν πως στις δύο άκρες του προφυλακτήρα υπάρχει από ένα «σκαλί» το οποίο διευκολύνει είτε την επιβίβαση, είτε την φόρτωση/εκφόρτωση. Σημειώνεται πως υπάρχει και ένας επιπλέον πλήρως ασφαλισμένος αποθηκευτικός χώρος στο πίσω μέρος.

Συνολικά, το μήκος του Santa Cruz αντιστοιχεί σε 4.970 mm, το πλάτος σε 1.905 mm, το ύψος σε 1.694 mm, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 3.004 mm.

Advertisement

Το μοντέλο θα προσφέρεται με έναν ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο 2,5 lt απόδοσης 190 PS και 244 Nm ροπής (8ταχυτο αυτόματο με μετατροπέα ροπής) είτε με τούρμπο επίσης 2,5 lt των 275 PS/420 Nm ροπής (8άρι DCT με paddles). Η έκδοση με το ατμοσφαιρικό μοτέρ μπορεί να ρυμουλκήσει όχημα βάρους σχεδόν 1.600 kg, ενώ η ισχυρότερη κοντά στα 2.300 kg.

Ο διάκοσμος της καμπίνας «θυμίζει» Tucson και περιλαμβάνει κεντρική οθόνη αφής 10” και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10”.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το EV6, το ηλεκτρικό Kia της νέας γενιάς
Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro
Δοκιμή: Νέο Kia Stonic 1.0T 120PS 7DCT 48V