Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Volkswagen εξελίσσει το ID. 3 GTX

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Volkswagen εξελίσσει το ID. 3 GTX

ΝΕΑ

H Volkswagen εξελίσσει το ID. 3 GTX

ΝΕΑ

Με τη σχετική μυστικότητα, η Volkswagen ετοιμάζει την πιο σπορ έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου ID. 3.

Advertisement
Advertisement

Το ID. 3 έχει πλέον την εμπορική πορεία του και η Volkswagen τη δυνατότητα να βελτιώνει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, αναβαθμίζοντάς το.

Ήδη, τον περασμένο Μάρτιο (τρέχοντος έτους) το επανασχεδίασε και το έκανε να είναι πιο ελκυστικό ως αγορά, στο σύνολό του.

Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας έχουν μεγαλύτερα σχέδια για το αυτοκίνητο, όπως αποδεικνύεται. Αυτό σημαίνει ότι προγραμματίζουν τη δημιουργία και μιας σπορ έκδοσής του.

Advertisement
Advertisement

Ήδη εντοπίστηκαν να κάνουν δοκιμές εξέλιξης τα πρωτότυπα της έκδοσης GTX. Η Volkswagen μάς είχε προετοιμάσει για την ύπαρξή του ήδη από το 2021 όταν παρουσίασε το αντίστοιχο πρωτότυπο ID. X (φωτογραφίες).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα οχήματα με τα οποία γίνονται οι δοκιμές εξέλιξης του ID. 3 GTX είναι καμουφλαρισμένα στο εμπρός μέρος, στα μαρσπιέ και στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ το ύψος των οχημάτων από το έδαφος είναι χαμηλότερο σε σχέση με αυτό του ID. 3.

Advertisement

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να αφορούν στα τεχνικά χαρακτηριστικά της σπορ έκδοσης. Πάντως, αναμένεται να έχει δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι θα αποδίδουν περίπου 300 ίππους.

Το ID. 3 GTX αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2024. Ωστόσο δεν είναι το μόνο σπορ αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Volkswagen στην μικρομεσαία κατηγορία.

Πρωτότυπο Volkswagen ID. GTI.

Advertisement

Κι αυτό επειδή πριν από λίγες ημέρες η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά την εξέλιξη του ID. GTI. Δεν θα είναι άλλο από το αντίστοιχο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Golf GTI.

Προφανώς, το αειθαλές μοντέλο θα συνεχίσει να υπάρχει και αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2026, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW ID.3
Αποστολή newsauto στο Μόναχο: Ο όμιλος Volkswagen αποκαλύπτεται (+video)
Αυτό είναι το νέο VW Passat!

Advertisement