Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Volkswagen ετοιμάζει το ID. Buzz GTX

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Volkswagen ετοιμάζει το ID. Buzz GTX

ΝΕΑ

H Volkswagen ετοιμάζει το ID. Buzz GTX

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες περί αυτού άρχισαν να υπάρχουν από τα τέλη του προηγούμενου έτους. Πλέον, αυτές ανταποκρίνονται στην πράξη, καθώς έχει αρχίσει η εξέλιξη του αποδοτικότερου ID. Buzz.

Advertisement
Advertisement

Στη Volkswagen, η ενασχόληση με την ηλεκτροκίνηση είχε ως αποτέλεσμα την υιοθέτηση ενός νέου αρκτικόλεξου που να προσδιορίζει τις εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων της αυτής της τεχνολογίας κίνησης.

Αυτό δεν είναι άλλο από το GTX και θα το δούμε να υπάρχει και στο ID. Buzz, ένα μοντέλο στο οποίο δεν αναμένεις να βρεις τα συγκεκριμένα τρία γράμματα. Κι όμως, το μοντέλο θα υπάρξει και σε σπορ εκδοχή.

Οι άνθρωποι της Volkswagen ξεκίνησαν ήδη την εξέλιξή της. Τα πρωτότυπα οχήματα εντοπίστηκαν να κάνουν δοκιμές στον δρόμο και αφορούν στην επιμηκυσμένη εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα φαίνεται να έχουν διαφορετική μάσκα και εμπρός προφυλακτήρα σε σχέση με αυτά του μοντέλου παραγωγής (φωτογραφίες). Αυτό είναι απαραίτητο ώστε να διαμορφωθεί μια πιο σπορτίφ εικόνα για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Το ID. Buzz GTX θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες (άρα θα είναι τετρακίνητο, 4Motion) και η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς τους θα είναι 340 ίπποι, όπως επιβεβαίωσε σε συνάδελφο του βρετανικού Autocar ο Κάι Γκρούνιτζ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen και επικεφαλής στο Τμήμα Εξέλιξης αυτής.

Advertisement

Το ID. Buzz GTX αναμένεται στην αγορά εντός του επόμενου έτους. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, ούτε και εάν θα δημιουργηθεί και μια πιο ακόμα πιο σπορ έκδοση του ID. Buzz η οποία ενδεχομένως να φέρει τον χαρακτηρισμό «R».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Volkswagen ID. Buzz και το τεστ ταράνδου (+ video)
Το VW ID. Buzz στην αστική συγκοινωνία της Αστυπάλαιας
Το νέο VW Tiguan… πιάστηκε στα πράσα!

Advertisement