Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το VW ID. Buzz είναι χαμαιλέων

Ελλάδα 6:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW ID. Buzz είναι χαμαιλέων

Mobility

Το VW ID. Buzz είναι χαμαιλέων

Mobility

Στη έκθεση των επαγγελματικών οχημάτων στο Αννόβερο, η VW παρουσίασε μια σειριά από εκδόσεις το ID. Buzz που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Στην IAA Transportation 2022 η Volkswagen δείχνει πόσο ευέλικτο είναι το ID. Buzz Cargo παρουσιάζοντάς το σε πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις.

Την πρώτη έκδοση, για τις ανάγκες μεταφοράς ιατρικού εξοπλισμού, την έχουμε ξαναδεί και αξίζει να σημειωθεί πως για τη μεταμόρφωση σε αυτή, χρειάζονται μόνο μικρές επεμβάσεις στο βασικό όχημα. Από την άλλη, το ID. Buzz Flex-Cab concept, διαθέτει πέντε θέσεις με την ιδιαιτερότητα πως το πίσω κάθισμα μπορεί να «πέσει» με το πάτημα ενός πλήκτρου, για να διαμορφωθεί ένας μεγάλος χώρος φόρτωσης.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen συνεργάστηκε επίσης με την Wurth για τη δημιουργία ενός ειδικού οχήματος για τη Miele. Το συγκεκριμένο ID.Buzz είναι παραγγελία από την εταιρεία και συνοδεύεται από ειδικά ράφια κατασκευασμένα και τοποθετημένα με βάση τις επιθυμίες των τεχνικών της εταιρείας. Σε αυτά έχουν τοποθετηθεί ανταλλακτικά και εργαλεία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και μια κεντρική κονσόλα που διπλώνει σε ένα τραπέζι για να χρησιμεύσει ως χώρος εργασίας.

Το συγκεκριμένο δεν θα είναι μόνο ένα και έχοντας το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα αλλά και τα λογότυπα της Miele, σύντομα θα είναι ένα τυπικό θέαμα στους Γερμανικούς δρόμους. Οι πιο εντυπωσιακές από τις προτάσεις της VW, είναι τόσο η έκδοση Cargo του μοντέλου που έχει δημιουργηθεί από την Veth Automotive, η οποία στην πράξη μετατρέπει το ηλεκτρικό μοντέλο σε ένα van με κυβικό χώρο φόρτωσης. Χάρη στο πρόσθετο αυτό στοιχείο του αμαξώματος, η μεταφορική ικανότητα αυξάνεται κατά περισσότερο από 50%, φτάνοντας τα σε 6 τετραγωνικά μέτρα.

Advertisement

Το ID. Το Buzz Cargo μπορεί να μεταφέρει έως και 680 κιλά, ενώ η διαμόρφωση των πλευρικών θυρών έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη, καθώς αυτές μπορούν να είναι από συρόμενες, έως και ρολά. Με διαφορά όμως, το πιο εντυπωσιακό ID.Buzz ήταν η έκδοση «ψυγείο». Μετασκευασμένο από την Wukaro, διαθέτει μονάδα ψύξης 230V στην οροφή, τέσσερις μπαταρίες ιόντων λιθίου και παρουσιάζεται ως όχημα παράδοσης για κατεψυγμένα τρόφιμα και άλλα είδη που χρειάζονται ψύξη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW ID. Extreme Concept: Ηλεκτρικό για off road… περιπέτειες
Η VW ετοιμάζει πλήρως αυτόνομο ID.Buzz
Το VW Golf θύμα των ηλεκτρικών;

 

Advertisement