Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο VW Tiguan… πιάστηκε στα πράσα!

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Tiguan… πιάστηκε στα πράσα!

ΝΕΑ

Το νέο VW Tiguan… πιάστηκε στα πράσα!

ΝΕΑ

Στην εποχή των social media είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις επισφράγιστο  μυστικό, αν και η VW μάλλον δεν προσπάθησε αρκετά.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Tiguan τρίτης γενιάς, αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Αλλά μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη αποκάλυψη, οι φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ, κατέληξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο Tiguan «πιάστηκε» στους δρόμους της Λιουμπλιάνα. Η αυτοκινητοβιομηχανία επέλεξε την πρωτεύουσας της Σλοβενίας. για τη μαγνητοσκόπηση του υλικού, όπως υπονοείται από το μαύρο όχημα της κάμερας στο βάθος. Οι δρόμοι ήταν πιθανότατα κλειστοί, αλλά οι περαστικοί είδαν από νωρίς το SUV στο πλήρες μεγαλείο του.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης απεικονίζουν ένα κόκκινο Tiguan, πιθανότατα στη σπορ έκδοση R-Line. Το SUV εμφανίζει μεγάλες εισαγωγές προφυλακτήρα που τονίζονται από στοιχεία χρωμίου, μαζί με ζάντες αλουμινίου με διπλό μοτίβο πέντε ακτίνων.

Συγκεκριμένα, το SUV διαθέτει μονάδες φωτισμού LED πλήρους πλάτους τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω άκρο του, που συμπληρώνονται από λεπτές σμιλεμένες γραμμές πάνω από τα μπροστινά και τα πίσω φτερά, εκτός από ένα σετ ασημί ραγών οροφής.

Advertisement

Το νέο Tiguan φαίνεται αρκετά μεγάλο δίπλα στο ειδικά μετασκευασμένο όχημα βιντεοσκόπησης. Mercedes-Benz GLE . Πράγματι, το δημοφιλές SUV έχει μήκος 4.551 mm, αύξηση 32 mm σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, ενώ διατηρεί το ίδιο πλάτος και μεταξόνιο των 2.681 mm.

Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε, μέχρι σήμερα, η γκάμα επιλογών κινητήρων περιλαμβάνει τα ήπια υβριδικά βενζινοκίνητα 1.5 eTSI, 2.0 TSI βενζίνης, 2.0 TDI diesel και δύο eHybrid PHEV. Συγκεκριμένα, τα δύο τελευταία θα παράγουν αποδόσεις 201 ίππων και 268 ίππων, με την ιδιαίτερα μεγαλύτερη μπαταρία των 18,5 kWh να επιτρέπει μια αυτονομία. μόνο για ηλεκτρική ενέργεια που φτάνει σχεδόν τα 100 χιλιόμετρα.

Advertisement

Το VW Tiguan, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το πρώτο τρίμηνο του 2024.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CocheSpias (@cochespias1)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Volkswagen σε στενή συνεργασία με τους Κινέζους
Volkswagen: Ασύρματη φόρτιση ηλεκτρικών και νέα υλικά
Δοκιμή: VW Amarok 2.0 TDI 4Motion