Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Volkswagen ID. Buzz έτοιμο για κάμπινγκ!

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Volkswagen ID. Buzz έτοιμο για κάμπινγκ!

ΝΕΑ

Το Volkswagen ID. Buzz έτοιμο για κάμπινγκ!

ΝΕΑ

Η δημιουργία τού αμιγώς ηλεκτροκίνητου ID. Buzz δεν αφορά μόνο στην ηλεκτροκίνηση και στη μηδενική εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα κατά τη κίνησή του. Έχει να κάνει και με την πρακτικότητά του για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το ID. Buzz θα είναι το νέο επιβατικό βαν «του λαού»; Στη Volkswagen είχαν την ευκαιρία να αναβιώσουν ένα κλασικό μοντέλο τους, με την ελευθερία αλλά και το άλλοθι που δίνει η ηλεκτροκίνηση να δημιουργήσουν οι εταιρείες κάποιο μοντέλο από το παρελθόν ως καινούργιο ή ως συνεχιστή της ιστορίας του, έστω και έπειτα από δεκαετίες εμπορικής απουσίας.

Η γερμανική εταιρεία προετοίμαζε επί σχεδόν τρία χρόνια το έδαφος για την παρουσίαση του ID. Buzz. Είναι προφανές ότι η σχεδίαση και η μορφή τού αμαξώματός του είναι μια συνέχεια του Typ II Kombi, το οποίο αποτέλεσε κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς για τους νέους στις δεκαετίες του 1960 και του 1970.

Advertisement
Advertisement

Περίπου επτά μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του, το ID. Buzz θα διατίθεται πλέον με το κιτ για κάμπινγκ της Ququq, η οποία είναι γνωστή για τη δημιουργία εξοπλισμού για τέτοια δραστηριότητα ή για μια ολιγόωρη εκδρομή στη φύση. Το κιτ περιλαμβάνει πτυσσόμενο τραπέζι, δύο δοχεία νερού συνολικής χωρητικότητας 20 λίτρων, δύο εστίες υγραερίου για μαγείρεμα και δοχείο συλλογής απόνερων.

Εκτός αυτών, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες τού νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Volkswagen να ξαπλώνουν εντός του οχήματος καθώς διαθέτει και αναδιπλούμενο στρώμα διάστασης 195 χλστμ. μήκος και 125 χλστμ. πλάτος. Το κουτί τής Ququq είναι χρηστικό και τοποθετείται εύκολα εντός τού πορτμπαγκάζ. Σύμφωνα με την εταιρεία, το κόστος του είναι 2.790 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η VW θα τα… σπάσει με την αυτονομία στα ηλεκτρικά της
Το VW ID. Buzz ανοίγεται στο… Διάστημα (+video)
VW: Έρχονται τα ηλεκτρικά των 18.000 ευρώ

Advertisement