Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Tesla ετοιμάζει δυναμική παρουσία στο Μόναχο

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Tesla ετοιμάζει δυναμική παρουσία στο Μόναχο

ΝΕΑ

H Tesla ετοιμάζει δυναμική παρουσία στο Μόναχο

ΝΕΑ

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, η εταιρεία του Ίλον Μασκ, επικύρωσε τη συμμετοχή της στο IAA Mobility Show του Μονάχου.

Advertisement
Advertisement

Ακούμε εδώ και χρόνια ότι οι εκθέσεις αυτοκινήτων ανήκουν στο παρελθόν και ότι το διαδίκτυο έχει «ακυρώσει» τις προσωπικές πινελιές, που όλοι αγαπήσαμε στη βιομηχανία.

Αλλά ενώ μπορεί να είναι αλήθεια ότι οι εκθέσεις αυτοκινήτων δεν είναι οι υπερβολές που ήταν κάποτε, μπορεί επίσης να είναι αλήθεια ότι υπάρχει ακόμα ζωή στη βιομηχανία και ένας λόγος για να παρακολουθήσετε, τα μεγάλα events.

Φέτος, η Tesla, από όλες τις εταιρείες, θα παρευρεθεί στο IAA Mobility Show στο Μόναχο της Γερμανίας και θα παρουσιάσει τη σειρά ηλεκτρικών οχημάτων της,μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος, που αναμένεται να είναι εκεί.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση έρχεται σε μια στιγμή που πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να περιορίσουν τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ. Το IAA Mobility Show θα προσελκύσει άλλες μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Ford και η Volkswagen. Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμα και η βιετναμέζικη VinFast, που έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ, θα είναι στην έκθεση, καθώς και οι Opel, Renault, Rimac, Porsche και Audi.

Στις ΗΠΑ, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Αγγλίας ακυρώθηκε δύο συνεχόμενες χρονιές, λόγω των χαμηλών αποθεμάτων των αντιπροσώπων και της μείωσης των οικονομικών επενδύσεων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Κατά τα άλλα, είναι ήδη μια πολυάσχολη χρονιά στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς τα EVs καταλαμβάνουν την αγορά.

Advertisement

Βρισκόμαστε στα μισά του 2023, αλλά υπάρχουν ακόμη μερικές εκθέσεις και εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως το Μόναχο και η Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla έκλεισε τα 20 και σας λέμε τα μυστικά της
Σε γυάλινο «αυθαίρετο» ο Μασκ με λεφτά της Tesla;
Ο λόγος που όλοι θέλουν συνεργασία με την Tesla

Advertisement