Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Μercedes C-Class έγινε και All-Terrain

Ελλάδα 22:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Μercedes C-Class έγινε και All-Terrain

ΝΕΑ

H νέα Μercedes C-Class έγινε και All-Terrain

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στην έκθεση του Μονάχου για την πιο off road εκδοχή της νέας Mercedes C-Class.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes διευρύνει τη γκάμα των All-Terrain μοντέλων της, καθώς μετά την E-Class αντίστοιχη έκδοση αποκτά και η νέα C-Class. Πιο συγκεκριμένα η έκδοση στέισον της, ενώ η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου στην έκθεση του Μονάχου.

Αισθητικά η C-Class All-Terrain έχει άλλη μάσκα με μια τονισμένη μπάρα όπως στα SUV της μάρκας, ενώ δεν λείπουν τόσο τα πλευρικά πλαστικά προστατευτικά στα φτερά όσο και οι ποδιές προκειμένου να τονιστεί η off road υπόσταση. Ταυτόχρονα η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 40 χιλιοστά σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν πρακτικά διαφοροποιήσεις, ενώ το επίπεδο εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμο είναι το Avantgarde.

Η νέα Mercedes C-Class All-Terrain κινείται είτε από το σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών και των 204 ίππων (C 200) είτε από τον diesel των 2.000 κυβικών και των 200 ίππων (C 220 d). Πέρα από την τετρακίνηση (45% της ροπής καταλήγει στον εμπρός άξονα και 55% στον πίσω) στάνταρ είναι φυσικά και το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων, ενώ στα ήδη γνωστά προγράμματα οδήγησης Eco, Comfort και Sport προστίθενται και τα ειδικά για εκτός δρόμου Offroad και Offroad+.

Advertisement

Ενδιαφέρον είναι πως λειτουργία off road υπάρχει προαιρετικά και για τους LED προβολείς που φωτίζουν ακόμα περισσότερο προς τα πλάγια, προκειμένου ο οδηγός να αντιλαμβάνεται πιο εύκολα τυχόν δύσκολα σημεία.

Advertisement

Η Mercedes C-Class All Terrain θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος του έτους και οι τιμές της αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις της στέισον. Που στη χώρα μας ξεκινούν από τις 52.750 και 56.350 ευρώ για τις πισωκίνητες C 200 και C 220 d αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mercedes-Benz C 200
Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain
Η ηλεκτρική Mercedes G-Class θα είναι κορυφαία off road;

Advertisement