Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain

ΝΕΑ

Από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του κατασκόπου μας, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα Mercedes C-Class All-Terrain, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Advertisement
Advertisement

Τα Volvo V60 Cross Country και Audi A4 Allroad έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δυνατό ανταγωνιστή, που ακούει στο όνομα Mercedes C-Class All-Terrain. Αυτό προκύπτει από τα λόγια του επικεφαλής μηχανικού, Christian Fruh, ο οποίος ανέφερε σε γερμανικό μέσο, ότι η All-Terrain έκδοση της νέα γενιά C-Class (W206) έχει ήδη σχεδιαστεί και πρόκειται να αποκαλυφθεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες μέσω του κατασκόπου μας, Christian Schulte, έχουμε μία εικόνα για το πώς αναμένεται να είναι η τελική μορφή του C-Class All-Terrain.

Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει μια μάσκα δύο πτερυγίων που είναι χαρακτηριστική των SUV της Mercedes. Επίσης, διαφορετικό είναι το προστατευτικό του προφυλακτήρα (ποδιά) και οι νέες προσαγωγές αέρα. Τα τόξα των τροχών τονίζονται για να δώσουν στο σώμα περισσότερη στιβαρότητα, ενώ η απόσταση από το έδαφος αυξάνεται για να δώσει στο αυτοκίνητο μια αίσθηση… παντός εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes C-Class All-Terrain απευθύνεται στους υποψήφιους αγοραστές που αναζητούν SUV χαρακτηριστικά σε premium μοντέλο. Αναμφίβολα, τα κατάλληλα ελαστικά θα έδιναν την απαραίτητη θωράκιση για την κίνηση στη λάσπη και στο πατημένο χώμα, αλλά σίγουρα δεν προορίζεται για σκληροπυρηνικό off-road.

Η Mercedes C-Class All-Terrain είναι πιθανόν να τροφοδοτείται από 2λιτρους κινητήρες, με τεχνολογία ήπιου-υβριδικού συστήματος 48V. Οι παραλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν C 220 d με τον κινητήρα 197 ίππους (+20 του EQ BOOST) και C 300 d με κινητήρα 265 ίππους (+20 ίππους).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως τα πάει η Mercedes-Benz EQA στο τεστ ταράνδου; (video)
Νέα Mercedes CLE: Με ένα σμπάρο δύο… μοντέλα!
Τι καινούριο φέρνει η ηλεκτρική Mercedes EQS;