Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η πιο δυνατή Mercedes-AMG

Ελλάδα 22:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται η πιο δυνατή Mercedes-AMG

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η πιο δυνατή Mercedes-AMG

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT 73e PHEV θα είναι το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία της μάρκας  με απόδοση ισχύος πάνω από 800 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τα σχέδιά της σχετικά με την χρονική περίοδο για την παρουσίαση του νέου αυτού μοντέλου αν και όπως φαίνεται, αυτό θα συμβεί μέχρι την Άνοιξη.

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες που εδώ και καιρό κυκλοφορούν, δείχνουν την εξέλιξη του οχήματος και τώρα φαίνεται ότι η AMG πλησιάζει στον τελικό στόχο και στην παρουσίαση του μοντέλου που όπως φαίνεται θα είναι το δυνατότερο στην ιστορία της μάρκας. Ήδη γνωρίζουμε τις βασικές λεπτομέρειες του νέου plug-in υβριδικού συστήματος της AMG, που αποτελείται από το συνδυασμό του V8 twin-turbo κινητήρα με χωρητικότητα 4,0-λίτρων ο οποίος αποδίδει 612 ίππους και συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων. Η συνολική ισχύς που θα έχει ο οδηγός στη διάθεσή του φτάνει τους 816 ίππους. Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του GT 73e αλλά περιμένουμε πως θα διαθέτει μια αυτονομία αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, που θα φτάνει τα 50 χιλιόμετρα με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία του.

Advertisement
Advertisement

Η νέα εμβληματική έκδοση του Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe που θα έχει και το χαρακτηρισμό της δυνατότερης πρότασης από τη μάρκα μέχρι στιγμής, πρόκειται να αποκαλυφθεί ως μέρος της ανανέωσης του μοντέλου. Σε αυτή την ανανέωση, θα περιλαμβάνονται και κάποιες μικρές αλλαγές στη σχεδίαση, οι οποίες θα αφορούν κυρίως τους προφυλακτήρες του αυτοκινήτου εμπρός και πίσω. Με την έκδοση αυτή, η Mercedes-AMG GT 73e πρόκειται να γίνει άμεσος αντίπαλος σε μοντέλα όπως η plug-in εκδοχή της Porsche Panamera, Turbo S E-Hybrid, η οποία αποδίδει 700 ίππους. Σε ότι αφορά στις επιδόσεις του μοντέλου, περιμένουμε να δούμε τιμή επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 3,0 δευτερολέπτων.

Πηγή: Carscoops

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Νέο teaser από Mercedes-AMG για το Project One (VIDEO)
Νέα Mercedes-AMG S63e: Υβριδική plug-in με 700 ίππους
Mercedes-AMG GT Black Series: Έτσι έγινε “βασίλισσα” του ‘ring (VIDEO)

 

Advertisement