Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT R μετατρέπεται σε Speedster 850 ίππων (+video)

Ελλάδα 20:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-AMG GT R μετατρέπεται σε Speedster 850 ίππων (+video)

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT R μετατρέπεται σε Speedster 850 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Η εταιρεία Bussink, παίρνει την Mercedes-AMG GT R και τη μετατρέπει σε Speedster, αλλάζοντας και το όνομα σε GT R SpeedLegend, ενώ με τις κατάλληλες επεμβάσεις στον κινητήρα, φτάνει την ισχύ στους 850 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η έμπνευση για τη συγκεκριμένη πρόταση είναι του γερμανού σχεδιαστή Roland A. Bussink και έχει κάποια στοιχεία από τα Mercedes-McLaren SLR Stirling Moss καθώς και το μονοθέσιο της Mercedes για την F1.

Ίσως το πρώτο πράγμα που τραβάει το μάτι είναι το Speedbow, το οποίο εκτείνεται ακριβώς μπροστά από το μικροσκοπικό παρμπρίζ, πάνω από την καμπίνα και τελικά συνδέεται με τους «κρίκους» πίσω από τα καθίσματα. Το Speedbow, που μοιάζει με το Halo που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα της Formula 1, είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και ενσωματώνει φωτισμό στην κάτω πλευρά του. Το GT R SpeedLegend διαθέτει επίσης κάποια ακόμα εξαρτήματα μοναδικά, συμπεριλαμβανομένων των περσίδων από ανθρακονήματα στο επάνω μέρος των φτερών των μπροστινών τροχών.

Advertisement
Advertisement

Η Bussink ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο είναι κατά 100 κιλά ελαφρύτερο από το GT R Roadster το οποίο χρησιμοποιεί ως βάση. Αυτό έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα των εκπληκτικών επιδόσεων που υπόσχονται οι αναβαθμίσεις του κινητήρα, ο οποίος από τα 580 άλογα που παρουσιάζει στην εργοστασιακή του μορφή, από την Bussink «πουσάρεται» στα 850. Το βελτιωμένο αυτοκίνητο της Bussink αναμένεται να κατασκευαστεί μόλις σε 5 αντίτυπα, με το χρώμα του αμαξώματος να είναι «ανοιχτό» στις επιθυμίες του πελάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καινούργια βάση για τη νέα Mercedes SL
Tο Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!
Μέσα στο 2021 η νέα Mercedes- AMG GT 73