Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lynk & Co προαναγγέλλει το νέο της μοντέλο

Ελλάδα 18:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Lynk & Co προαναγγέλλει το νέο της μοντέλο

ΝΕΑ

H Lynk & Co προαναγγέλλει το νέο της μοντέλο

ΝΕΑ

Η Lynk & Co, η θυγατρική της Geely Auto, δημοσίευσε επίσημα τις πρώτες φωτογραφίες από το 07 EM-P, το νέο μοντέλο της το οποίο έχει σύστημα Plug-in Hybrid.

Advertisement
Advertisement

H κινεζική Lynk & Co συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα της με την εξέλιξη του 07 EMP. Πρόκειται για το νέο τετράθυρο μοντέλο της το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα «CMA Evo» («Compact Modular Architecture Εvo») την οποία έχουν εξελίξει από κοινού η Volvo Cars με την Geely Auto.

Το καινούργιο αυτοκίνητο βρίσκεται στο τέλος της διαδικασίας εξέλιξής του και οι δοκιμές των πρωτοτύπων του γίνονται στον Αρκτικό Κύκλο. Ωστόσο, η εταιρεία δημοσίευσε φωτογραφίες τους, το αμάξωμα των οποίων είναι καμουφλαρισμένο.

Σε αυτές, μπορούμε να διακρίνουμε τη σχεδίαση του αμαξώματός του και την σχετικά αεροδυναμική διαμόρφωσή του. Τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος φαίνεται να είναι στρογγυλοποιημένα.

Advertisement
Advertisement

Εμπρός, μπορούμε να δούμε τα φώτα του -τα οποία διαχωρίζονται μεταξύ τους- και το άνοιγμα στο κάτω μέρος του εκεί προφυλακτήρα.. Επίσης, οι εξωτερικές χειρολαβές είναι ενσωματωμένες στο αμάξωμα και στο πλάι έχουν διαμορφωθεί καμπύλες ακμές, τόσο προς το πλαίσιο των πίσω παραθύρων όσο και προς τα μαρσπιέ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον κινεζικό Τύπο, το 07 EM-P θα μπει σε διαδικασία παραγωγής εντός του Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αναφορικά με τη μέγιστη ισχύ του.

Advertisement

Το Plug-in Hybrid σύστημα που διαθέτει είναι αυτό που χρησιμοποιείται στο 08 EM-P, το νέο SUV μοντέλο που παρουσίασε η Lynk & Co πέρυσι.

Στην πρώτη εκδοχή τού 07 EM-P το PHEV σύστημα αποτελείται από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου που αποδίδει 163 ίππους και από έναν ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 218 ίππους. Η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του φτάνει τους 381 ίππους. Οι μπαταρίες που διαθέτει έχουν ενεργειακή χωρητικότητα 21,2 kWh.

Advertisement

Στη δεύτερη έκδοση, το σύστημα του νέου μοντέλου έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές απόδοσης αλλά οι συσσωρευτές τού PHEV συστήματος είναι μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας η οποία φτάνει τις 39,8 kWh.

Τέλος, στην ισχυρότερη εκδοχή του το 07 EM-P διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρου των 163 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Ο πρώτος είναι αυτός των 218 ίππων και ο δεύτερος έχει μέγιστη ισχύ 212 ίππων. Η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του συστήματος φτάνει τους 593 ίππους, όπως ανακοινώνει η Lynk & Co.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επόμενη μέρα της Lynk & Co σε πρωτότυπο
Το Zeekr 001 σπάει το «φράγμα» των 1.000 χιλιομέτρων
Ρεκόρ αεροδυναμικής για το Geely Galaxy E8