Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η επόμενη μέρα της Lynk & Co σε πρωτότυπο

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επόμενη μέρα της Lynk & Co σε πρωτότυπο

Mobility

Η επόμενη μέρα της Lynk & Co σε πρωτότυπο

Mobility

Η Lynk & Co παρουσίασε ένα τετράθυρο GT πρωτότυπο με την ονομασία «The Next Day» προτείνοντας την αισθητική των μοντέλων που θα πρέπει να περιμένουμε από την εταιρεία στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Ένα πραγματικά φουτουριστικό πρωτότυπο οικογενειακού αυτοκινήτου με 4 πόρτες, είναι η πρόταση της Lynk & Co, από την οποία θα πρέπει να κρατήσουμε κάποιες βασικές γραμμές.

Το πρωτότυπο προφανώς και έχει να κάνει με την αισθητική των μοντέλων της εταιρείας που αναμένουμε να δούμε στο μέλλον. Η Lynk & Co είναι για το πρωτότυπο αναφέρει ότι διαθέτει ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που το ονομάζει E-Motive, το οποίο χρησιμοποιεί έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης για την κίνηση των μπροστινών τροχών, καθώς και έναν ηλεκτροκινητήρα η ισχύς του οποίου καταλήγει στους πίσω τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η ρύθμιση προφανώς επιτρέπει στο concept να κινείται τόσο ως υβριδικό όσο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Η καμπίνα των επιβατών, μοιάζει με θόλο και οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, θέλοντας να τονιστεί η φουτουριστική διάθεση του μοντέλου. Η γυάλινη πανοραμική οροφή, μαζί με τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, δίνουν το στίγμα της αισθητικής των μοντέλων που θα πρέπει να περιμένουμε από την Lynk & Co.

Πίσω, το The Next Day είναι εξοπλισμένο με μινιμαλιστικά φωτιστικά που συνδέονται με μια λεπτή λωρίδα. Στο πίσω μέρος, η διαμόρφωση είναι αρκετά επιθετική, με την επάνω απόληξη να έχει και ρόλο αεροτομής. Η Lynk & Co δεν κάνει ιδιαίτερες αναφορές για το εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο βλέπουμε πως έχει πολλούς νεοτερισμούς. Δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα το σχήμα του τιμονιού, με την ενσωματωμένη οθόνη πάνω σε ένα μινιμαλιστικό ταμπλό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με 265 ίππους το Lynk & Co 05+
Lynk & Co 09: Ο άλλος εαυτός του Volvo XC90
Κομπίνα για εύκολο κέρδος με μεταχειρισμένα Tesla

 

Advertisement