Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 265 ίππους το Lynk & Co 05+

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 265 ίππους το Lynk & Co 05+

ΝΕΑ

Με 265 ίππους το Lynk & Co 05+

ΝΕΑ

Η πιο σπορ έκδοση του Lynk & Co 05+, παρουσιάστηκε με ακόμα πιο επιθετική σχεδίαση και ένα μοναδικό πράσινο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Η πιο σπορ έκδοση του SUV της Lynk & Co αναβαθμίστηκε και δύο χρόνια μετά την πρώτη της παρουσίαση για την Κινέζικη αγορά, συνεχίζει να βελτιώνεται.

Ξεχωρίζει αμέσως το 05+ από το κανονικό μοντέλο, χάρη σε μια ξεχωριστή πράσινη βαφή που μοιάζει με αυτή του Ford Puma ST, ενώ είναι λίγο πιο «βαθύ» το πράσινο ως απόχρωση. Στην κορυφαία έκδοση του SUV της Lynk&Co προσφέρεται μια γκάμα sport ζαντών και μια ποικιλία από φινιρίσματα αυτών, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μαύρων επιλογών που προσθέτουν πραγματικά στην επιθετικότητα του συνόλου

Advertisement
Advertisement

Οι δαγκάνες των φρένων έχουν επίσης βαφτεί με έντονο πράσινο χρώμα, ενώ το 05+ ξεχωρίζει με έναν μοναδικό μπροστινό splitter, τονισμένα πλευρικά skirts, πίσω προφυλακτήρα με νέο πίσω διαχύτη και σταθερή πίσω αεροτομή. Σύμφωνα με το Car News China, όλα αυτά τα μέρη είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Αντίστοιχα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, υπάρχουν μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν πραγματικά ξεχωριστή την κορυφαία έκδοση. Ακόμα δεν έχουμε εικόνες από το εσωτερικό της κορυφαίας έκδοσης αλλά εύλογα περιμένουμε και εκεί εκτενή χρήση ανθρακονήματος, εμφανείς ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις, κλ.π. Ο κινητήρας του 05+ είναι ένας τετρακύλινδρος turbo με χωρητικότητα 2,0 λίτρων, όπως και στις άλλες εκδόσεις του 05.

Advertisement

Ωστόσο, η Lynk & Co έχει κάνει κάποιες αλλαγές για να πετύχει υψηλή απόδοση και έτσι έχουμε 265 ίππους μέγιστη ισχύ και 38,7 kgm ροπής (από 251 ίππους και 35,6 kgm των υπόλοιπων εκδόσεων). Σε συνδυασμό με τον κινητήρα υπάρχει ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της Aisin που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς. Δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία σε σχέση με τις επιδόσεις του μοντέλου αλλά εικάζεται πως τουλάχιστον σε τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 230 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lynk & Co 09: Ο άλλος εαυτός του Volvo XC90
Επίσημη παρουσίαση για το Lynk&Co 01
Ford Puma ST Gold Edition: Σχεδιασμένο από τους φίλους της Ford (+video)

 

Advertisement