Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H εντυπωσιακή Kimera EVO37 στο Goodwood

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H εντυπωσιακή Kimera EVO37 στο Goodwood

ΝΕΑ

H εντυπωσιακή Kimera EVO37 στο Goodwood

ΝΕΑ

H Kimera Automobili θα αποκαλύψει το νέο EVO37 στο Goodwood Festival of Speed.

Advertisement
Advertisement

Το ιδιαίτερο μοντέλο, το οποίο έχει εμπνευστεί από τις γραμμές της Lancia 037, θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή στην ετήσια εκδήλωση του Goodwood.

Το EVO37 βασίζεται στη Lancia Beta Montecarlo, ωστόσο πατάει επάνω σε εντελώς επανασχεδιασμένη και τροποποιημένη πλατφόρμα, καθώς και νέο σύστημα ανάρτησης. Το ξεχωριστό μοντέλο φέρει 18 και 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ αυτές φιλοξενούν υψηλών επιδόσεων φρένα από τη Brembo.

Αναμφίβολα, η εξωτερική του εμφάνιση παραπέμπει σε πιο… old school καταστάσεις, αλλά δεν λείπουν στοιχεία όπως το ανθρακόνημα και τα LED φώτα, που φέρνουν το σπορ αυτοκίνητο λίγο πιο κοντά στη σημερινή εποχή.

Advertisement
Advertisement

Η Kimera δεν δημοσίευσε φωτογραφίες σχετικά με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για μια διθέσια διάταξη με εκτενής χρήση Alcantara και ανθρακόνημα. Παράλληλα, ο οδηγός αντικρίζει αναλογικά όργανα, μηχανικό χειρόφρενο και ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων.

Advertisement

Κάτω από το καπό δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα τι θα υπάρχει, αλλά σίγουρα πρόκειται για κάποιο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, το οποίο θα αγγίζει τους 500 ίππους. Πιθανόν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε τα ακριβείς στοιχεία του αυτοκινήτου με την Kimera να αναφέρει ότι 20 από τα 37 EVO37 έχουν ήδη “λογοδοτηθεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Kimera Lancia 037 είναι «έργο τέχνης»
H Lancia 037 ξαναζεί
Lancia: Ταξίδι στο χρόνο μέσα από ντοκιμαντέρ (+video)

Advertisement