Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H ηλεκτρική «Παγόδα» από την Everrati

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ηλεκτρική «Παγόδα» από την Everrati

Mobility

H ηλεκτρική «Παγόδα» από την Everrati

Mobility

Η Everrati συνεργάστηκε με την Hilton & Moss για τη δημιουργία της ηλεκτρικής SL W113 που έχει το παρατσούκλι «Παγόδα» και είναι από τα διακεκριμένα μοντέλα στην ιστορία της Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Η Everrati Automotive Limited και η Hilton & Moss που ασχολείται με τη συντήρηση και την αναπαλαίωση κλασικών αυτοκινήτων, παρουσίασαν τη νέα τους πρόταση.

Το πρώτο τους κοινό project, μια Mercedes-Benz W113 SL «Pagoda», που έχει αναπαλαιωθεί εκ βάθρων και έχει εφοδιαστεί ηλεκτρικό κινητήρα είναι σχεδόν έτοιμο να βγει προς πώληση.

«Η Everrati είναι πολύ περήφανη για τις συνεργασίες της με εταιρείες που πληρούν εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας. Μια τέτοια είναι και η Hilton & Moss, που εμφανίζει κορυφαία τεχνογνωσία στον κλάδο και ιδιαίτερα στα οχήματα της Mercedes-Benz», δήλωσε ο Justin Lunny, Διευθύνων Σύμβουλος της Everrati.

Advertisement
Advertisement

Η Hilton & Moss έχει κερδίσει τη φήμη της ως μια από τις καλύτερες εταιρείες αναπαλαίωσης αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνεργαζόμενη απευθείας με κατασκευαστές όπως η Jaguar και η Aston Martin. Η ιστορία της, ωστόσο, με τα αυτοκίνητα της Mercedes, μετράει ήδη περισσότερα από 40 χρόνια.

Η SL W113 που θα βγει προς πώληση, λαμβάνει μια απόλυτη αποκατάσταση. Το πλαίσιο «γδύνεται» και μένει σκέτο μέταλλο για να αρχίσουν οι εργασίες προετοιμασίας του αυτοκινήτου για τη συνέχεια. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει, θα είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν όταν έφυγαν από το εργοστάσιο.

Advertisement

Στη συνέχεια, η Everrati φροντίζει για το σύστημα μετάδοσης το οποίο έχει απόδοση 182 ίππων, 12 περισσότερους από το αυθεντικό αυτοκίνητο. Σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, τα 100 χλμ./ώρα έρχονται περίπου 7,0 δευτερόλεπτα- 1,8 δευτερόλεπτα λιγότερα από την αντίστοιχη εργοστασιακή επίδοση.

Η αυτονομία ξεπερνά τα 257 χιλιόμετρα, χάρη σε μια μπαταρία 57 kWh. Οι τιμές για την ηλεκτροκίνητη Mercedes-Benz W113 SL «Pagoda» ξεκινούν από τις 350.000 ευρώ και για όσους ενδιαφέρονται, αξίζει να πούμε πως η Everrati δέχεται ήδη παραγγελίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes-Benz CLE
Mercedes-AMG SL: Ιστορική… συνάντηση (video)
Πως σώζει η Ferrari Purosangue τον εμβληματικό V12; (+video)