Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Brabus δημιούργησε τη νέα Mercedes-AMG G 63 6×6!

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Brabus δημιούργησε τη νέα Mercedes-AMG G 63 6×6!

ΝΕΑ

H Brabus δημιούργησε τη νέα Mercedes-AMG G 63 6×6!

ΝΕΑ

Τα στελέχη της Mercedes-AMG ήταν σαφή: Δεν θα κατασκευάσουν την καινούργια G-Class 63 6×6…

Advertisement
Advertisement

Aυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της Brabus να βρουν «πεδίον δόξης λαμπρόν» και να δείξουν τις ικανότητές τους για ακόμα μία φορά.

Έτσι, δημιούργησαν και παρουσίασαν το XLP 6x6 Adventure, ένα pickup όχημα το οποίο έχει έξι τροχούς (τρεις άξονες) και -φυσικά- η κίνηση να μεταδίδεται σε όλους εξ αυτών.

Το Brabus XLP 6×6 Adventure διαθέτει το πάτωμα τύπου σκάλας το οποίο έχει επιμηκυνθεί σχετικά για να τοποθετηθεί και ο τρίτος άξονας, στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με τον όγκο του, με την αυξημένη ικανότητά του κίνησης εκτός δρόμου, για την ισχύ του και για τις επιδόσεις του. Φυσικά, και με την τιμή πώλησής του…

Όπως ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της Brabus, το XLP 6×6 Adventure έχει roll bar στο πίσω μέρος του, bull bar με ηλεκτροκίνητο «εργάτη» εμπρός, προστατευτικές ποδιές κάτω από τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το ντεπόζιτο και τα διαφορικά.

Advertisement

Στα μαρσπιέ, έχει τοποθετηθεί σκαλοπάτι για να διευκολύνονται οι επιβάτες στην είσοδο και αποβίβασή τους και στο καπό και το αμάξωμα έχουν προστεθεί προστατευτικά από ανθρακονήματα.

Advertisement

Η ανάρτησή του διαθέτει άξονες οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ικανότητα άρθρωσης στην εκτός δρόμου κίνηση και οι τροχοί είναι διάστασης 22 ιντσών και συνδυάζονται με ελαστικά Pirelli Scorpion διάστασης 325/55 R-22.

Αναφορικά με τον κινητήρα, το XLP 6×6 Adventure θα διατίθεται σε δύο εκδοχές: αυτή με τον τετράλιτρο διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 800 ίππων και μέγιστης ροπής 1.000 Nm (XLP 800 6×6 Adventure) και σε αυτή με τον χωρητικότητας 4,4 λίτρων που αποδίδει 900 ίππους και μέγιστη ροπή 1.250 Nm (XLP 900 6×6 Superblock).

Advertisement

Η Brabus, ανακοίνωσε τις τιμές του νέου μοντέλου της στη Γερμανία, οι οποίες ξεφεύγουν, όπως συμβαίνει και με την ίδια την κατασκευή. Αυτή για το XLP 800 6×6 Adventure ξεκινά από τα 1.309.698 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη για το XLP 900 6×6 Superblock από τα 1.428.645 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes-AMG C 63 S E Performance;
Αυτό είναι το «τέρας» της Brabus με τα 900 άλογα!
Κι όμως! Είναι Suzuki Jimny!