Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Brabus S600: Η βελτίωση της Mercedes-Maybach S580 (+video)

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brabus S600: Η βελτίωση της Mercedes-Maybach S580 (+video)

ΝΕΑ

Brabus S600: Η βελτίωση της Mercedes-Maybach S580 (+video)

ΝΕΑ

Η Brabus αποκάλυψε πέρυσι την πρότασή της για τη Mercedes-Benz S-Class. Για το 2022 ο βελτιωτής «ανεβαίνει» κατηγορία και αλλάζει την Mercedes-Maybach S580.

Advertisement
Advertisement

Η Brabus 600, διαθέτει bodykit από ανθρακονήματα, τιρκουάζ εσωτερικό στην καμπίνα και ενίσχυση στον κινητήρα V8.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, η λιμουζίνα έχει επενδύσεις από ανθρακονήματα στους αεραγωγούς του προφυλακτήρα και στον διαχύτη. Τα σημεία από χρώμιο έχουν αντικατασταθεί από ένα ματ φινίρισμα Shadow Chrome, που συνδυάζεται με ένα νέο σετ σφυρήλατων τροχών Shadow Grey 22 ιντσών BRABUS Monoblock M «Platinum Edition». Τέλος, πρόσθεσαν γραφικά «Barbus Masterpiece» στα μπροστινά φτερά και στις πίσω κολόνες.

Οι εσωτερικές αναβαθμίσεις είναι λιγότερο… διακριτικές από αυτές του εξωτερικού. Μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία σε έντονο (αλλά φωτεινό) Turquoise Blue καλύπτει τις περισσότερες επιφάνειες γύρω από την καμπίνα, με ραφές που θυμίζουν όστρακο (Seashell Diamond) και μαύρες λεπτομέρειες. Το ανθρακονήματα στο κεντρικό τούνελ, το ταμπλό και τα ένθετα της πόρτας είναι επίσης μια ειδική λεπτομέρεια της Brabus που ταιριάζει με το bodykit στο εξωτερικό. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα Maybach, όπως τα αεριζόμενα και θερμαινόμενα ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, το πλήρως ψηφιακό πίνακα ελέγχου λειτουργειών  και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Advertisement
Advertisement

Όπως πάντα, η Brabusδεν περιορίστηκε σε οπτικές αλλαγές. Χάρη στο νέο λογισμικό, ο κινητήρας V8 4,0 λίτρων twin-turbo αποδίδει 600 ίππους και 800 Nm ροπής (από τους 503 της Mercedes-Maybach S580). Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου εννέα σχέσεων. Χάρη στην αυξημένη απόδοση, η Barbus 600 επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα.

Η Brabus δεν έχει ανακοινώσει τιμές για το βελτιωμένο Maybach. Μέχρι τότε, απολαύστε την πολυτελή προσθήκη στην γκάμα του βελτιωτή σειρά 600 στο παρακάτω βίντεο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δια χειρός Brabus, η Mercedes T Class αποκτά έκδοση Marco Polo
Τριαξονικά SUV 6×6: Τόλμη και γοητεία
Έρχεται Smart της Brabus με 430 άλογα;