Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes-AMG C 63 S E Performance;

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes-AMG C 63 S E Performance;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes-AMG C 63 S E Performance;

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG ανακοίνωσε την έναρξη πωλήσεων της καινούργιας C-Class 63 S E Performance, όπως και τις τιμές πώλησής της στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νέα γενιά της C-Class το 2021 και έκτοτε οι άνθρωποι της Mercedes-AMG ανέλαβαν δράση. Η C 63 S E Performance εμφανίστηκε πρόσφατα και είναι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο από αυτό που αντικατέστησε.

Διαφορετικό αναφορικά τόσο με τη μηχανολογία μετάδοσης της κίνησής της όπως και με την τεχνολογία του κινητήρα που υπάρχει κάτω από το καπό της.

Η νέα C 63 S E Performance διαθέτει τετρακίνηση «4MATIC, όταν η προηγούμενη ήταν πισωκίνητη, και ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος σε σειρά, έναντι του V8 twin turbo αυτής που αντικατέστησε.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικότερα, το υβριδικής διάταξης σύστημα του καινούργιου μοντέλου της Mercedes-AMG δημιουργήθηκε με τεχνογνωσία από τη Formula 1, όπως αναφέρεται από την εταιρεία. Αποτελείται από έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο, τετρακύλινδρο σε σειρά και από έναν ηλεκτροκινητήρα.

Ο θερμικός αποδίδει μέγιστη ισχύ 476 ίππους/6.750 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 545 Nm/5.250-5.500 σ.α.λ. O ηλεκτροκινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 204 ίππους και μέγιστη ροπή 320 Nm. Η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του συστήματος είναι 680 ίπποι και η μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή 1.020 Nm!

Advertisement

H Mercedes-AMG ανακοίνωσε τις τιμές της νέας C 63 S E Performance στη Γερμανία, κάτι που σημαίνει ότι ξεκίνησε η διάθεσή της στην αγορά. Βάσει των στοιχείων, η τετράθυρη εκδοχή ξεκινά από τα 114.887,96 ευρώ, ενώ για την Estate (station wagon) από τα 116.672,96 ευρώ (πάντα για τη γερμανική αγορά, όπου ο ΦΠΑ είναι 19%).

Η εταιρεία, θα διαθέτει την καινούργια C 63 S E Performance και σε εξοπλιστική έκδοση «F1 Edition» για το χρονικό διάστημα ενός έτους από την έναρξη των πωλήσεων, όπως ανακοινώθηκε. Αυτή διαθέτει επιπλέον του βασικού εξοπλισμό το κόστος του φτάνει τα 17.612 ευρώ, πάντα για τη Γερμανία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mercedes-AMG One διέλυσε το ρεκόρ της LaFerrari στη Monza
Ανανέωση για τη… μικρή Mercedes-AMG GT 4-Door
Συγκριτική δοκιμή: Mercedes-AMG SL 63 vs Porsche 911 Turbo Cabriolet

 

 

Advertisement