Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW M5 όπως θα μπορούσε να είναι

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW M5 όπως θα μπορούσε να είναι

ΝΕΑ

H BMW M5 όπως θα μπορούσε να είναι

ΝΕΑ

Η εξέλιξη της νέας M5 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο από τη BMW αλλά μέχρι τώρα, ότι έχουμε δει είναι με έντονο καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση της BMW M5 αναμένεται να έχει πολύ σημαντικά οφέλη σε επίπεδο ισχύος και απόδοσης, ενώ η παραγωγή του μοντέλου θα αρχίσει μέσα στο 2023.

Η τελική εικόνα της κορυφαίας έκδοσης της Σειράς 5 της BMW, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί αλλά στο Kolesa.ru, o ταλαντούχος Nikita Chuyko έδωσε δύο ψηφιακά σκίτσα «προβλέποντας» πως θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο. Η αλήθεια είναι πως η απόδοση που βλέπουμε στο ρώσικο site, δείχνει πολύ κοντά στην πραγματικότητα και σε αυτό που περιμένουμε να δούμε όταν η BMW «τραβήξει την κουρτίνα».

Σε αυτές τις αποδόσεις, το σεντάν αμάξωμα εμφανίζεται με στενά φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω, με τους προφυλακτήρες αντίστοιχα να δίνουν τον τόνο του σπορ ύφους της κατασκευής. Πίσω, ο διαχύτης είναι αρκετά μεγάλος και οι απολήξεις της εξάτμισης είναι τετράδα, ενώ νέο στοιχείο που βλέπουμε και στο ψηφιακό σκίτσο, είναι η θύρα για την υποδοχή του καλωδίου της φόρτισης, μια και η νέα έκδοση της Μ5 αναμένεται να είναι plug in υβριδική.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες που ακολουθούν το μοντέλο αναφορικά με τα στοιχεία της απόδοσής του στη νέα του υβριδική μορφή, κάνουν λόγο για ισχύ κοντά στους 750 ίππους (για τη M5 Competition) με τη μετάδοση της ισχύος να παραμένει όπως και στην απερχόμενη. Ο V8 κινητήρας των 4,4 λίτρων παραμένει ως βασικό στοιχείο του υβριδικού συνόλου κάτω από το εμπρός καπό, ενώ περιμένουμε περισσότερα στοιχεία να αρχίσουν να αποκαλύπτονται όσο περνούν οι μήνες και πλησιάζει η περίοδος που θα αρχίσει η παραγωγή του μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW iX5: Ξεκινά την παραγωγή κυψελών καυσίμου υδρογόνου (+video)
Τι ετοιμάζει η Tesla στο Τέξας;
Συνεργασία της Μercedes-Benz με τη Rivian

Advertisement

 

 

Advertisement