Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιαγιά οδηγεί flat-out την Porsche 911 GT3 RS στη Monza (video)

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιαγιά οδηγεί flat-out την Porsche 911 GT3 RS στη Monza (video)

ΝΕΑ

Γιαγιά οδηγεί flat-out την Porsche 911 GT3 RS στη Monza (video)

ΝΕΑ

Έχουμε δει και απολαύσει πολλά video με την Porsche 911 GT3 RS στο φυσικό της περιβάλλον, την πίστα, όμως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο τιμόνι της μια ηλικιωμένη κυρία που μάλιστα απολαμβάνει στο μέγιστο τις δυνατότητες της καθαρόαιμης 911.

Advertisement
Advertisement

Ο YouTuber με την υπογραφή MattyB727 ανέβασε πρόσφατα στο λογαριασμό του ένα video που σίγουρα ξεχωρίζει από τα χιλιάδες που έχουν ως θέμα κάποιο track day.

Το video είναι γυρισμένο στη Monza κατά τη διάρκεια ενός track day και ξεκινά με την κάμερα να επικεντρώνεται σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία φορά αγωνιστική φόρμα και δείχνει έτοιμη για δράση. Ακόμα και αν αυτό από μόνο του είναι ένα θέαμα που δεν βλέπεις κάθε μέρα η συνέχεια είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη καθώς αποδεικνύεται πως η συγκεκριμένη κυρία είναι και η οδηγός μιας βαμμένης στο χαρακτηριστικό Lizard Green πράσινο, 911 GT3 RS.

Porsche 911 GT3 RS

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως πρόκειται για ένα καθαρόαιμο sports car με σχεδόν αγωνιστικές προδιαγραφές το οποίο έχει εκπληκτικές δυνατότητες, τι οποίες όμως για να αποδώσει χρειάζεται και την κατάλληλη οδηγική ικανότητα. Κάτι που προς έκπληξη όλων φαίνεται να διαθέτει η ηλικιωμένη οδηγός η οποία με βάση τα πλάνα του αυτοκινήτου μέσα στην πίστα φαίνεται πως οδηγεί την GT3 RS με πάθος και με τον ρυθμό που πραγματικά αξίζει στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ηλεκτρική Porsche Boxster και πάλι στο προσκήνιο
Porsche 911 Turbo S: Απολαυστική (video)
Ο ιδιοκτήτης της Rimac… κοντράρεται με Porsche Taycan Turbo S! (video)