Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Genesis G70 Shooting Brake: Έτοιμο για την Ευρώπη

Ελλάδα 3:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Genesis G70 Shooting Brake: Έτοιμο για την Ευρώπη

ΝΕΑ

Genesis G70 Shooting Brake: Έτοιμο για την Ευρώπη

ΝΕΑ

Ο πολυτελής βραχίονας της Hyundai ετοιμάζει την απόβασή του στην Ευρώπη, με «όπλα» του 5 μοντέλα. Το πιο πρόσφατο συνδυάζει πρακτικότητα και σπορ διάθεση.

Advertisement
Advertisement

Έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της στην ευρωπαϊκή αγορά είναι η πολυτελής έκφραση της Hyundai, Genesis, λανσάροντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων, η οποία μόλις καλωσόρισε ένα νέο μέλος.

Ο λόγος για το G70 Shooting Brake που αποτελεί μια πιο πρακτικότερη παραλλαγή του ομώνυμου sedan μοντέλου, το οποίο αποκαλύφθηκε το περασμένο έτος.

Με μήκος 4.685 mm, πλάτος 1.850 mm, ύψος 1.400 mm και ένα μεταξόνιο που αγγίζει τα 2.835 mm, το πολυτελές shooting brake έχει τις ίδιες διαστάσεις με το sedan, με τη διαφορά πως η χωρητικότητα του πορτπαγκάζ είναι αυξημένη κατά 40%.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά στο μπροστινό μέρος δεσπόζει η χαρακτηριστική μάσκα “Crest Grille”, πλαισιωμένη από τα γνώριμα διπλά φώτα της μάρκας. “Quad Lamps”, που χαρίζουν στα μοντέλα της σπορ χαρακτήρα.

Κοιτώντας το G70 Shooting Brake από το πλάι διακρίνουμε μοντέρνες ευμεγέθεις ζάντες και δύο έντονες γραμμώσεις, ενώ στο πίσω μέρος εδρεύει μια αεροτομή που αποτελεί συνέχεια της κεκλιμένης οροφής. Τα πίσω φωτιστικά σώματα ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με το μπροστινών, ενώ στο κάτω μέρος συναντάμε διαχύτη και δύο επιβλητικές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement

Στο εσωτερικό έχει δοθεί έμφαση στην εργονομία, με τον σχεδιασμό ν’ παραπέμπει στα cockpit των πολεμικών αεροσκαφών. Φυσικά δεν απουσιάζουν τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, αλλά και οι προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες παρέχονται μέσω δύο hi-tech οθονών – για το σύστημα πολυμέσων και τον πίνακα οργάνων.

Advertisement

«Το G70 Shooting Brake συνδυάζει αθλητική εξωτερική σχεδίαση που αντανακλά τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, με την πρακτικότητα ενός Shooting Brake», αναφέρει μεταξύ άλλων η μάρκα.

Το G70 Shooting Brake είναι το πέμπτο μοντέλο της εταιρείας που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά – G80 (sedan), GV80 (SUV), G70 (sedan) και GV70 (SUV) τα υπόλοιπα.

Advertisement

Η εμπορική πρεμιέρα της Genesis στη Γηραιά Ήπειρο θα αφορά τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία και είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai i20 N: Αντίστροφη μέτρηση (video)
Ήρθε στην Ελλάδα τo καυτό Hyundai i20 N των 204 ίππων
Το Hyundai Ioniq 6 ετοιμάζεται για το 2022