Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Genesis έρχεται Ευρώπη και μπαίνει στο παιχνίδι της premium κατηγορίας

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Genesis έρχεται Ευρώπη και μπαίνει στο παιχνίδι της premium κατηγορίας

ΝΕΑ

Η Genesis έρχεται Ευρώπη και μπαίνει στο παιχνίδι της premium κατηγορίας

ΝΕΑ

Το γάντι στους παραδοσιακούς premium κατασκευαστές ρίχνει και στην Ευρώπη η κορεάτικη Genesis ανακοινώνοντας την επίσημη είσοδο της στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου από τον φετινό καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

Η Genesis έχει ήδη καταξιωθεί ως η πολυτελής έκφραση του ομίλου Hyundai/KIA στις αγορές της Ασίας και της Αμερικής και πλέον είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα με την είσοδό της και στην Ευρώπη, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους παραδοσιακούς premium κατασκευαστές.

Τα πρώτα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στους ευρωπαϊκούς δρόμους θα είναι το sedan G80 και το μεγάλο SUV GV80 τα οποία θα ξεκινήσουν την εμπορική τους καριέρα στην Ευρώπη τον προσεχή Ιούλιο. Σύντομα η γκάμα θα συμπληρωθεί από τα μικρότερα G70 και GV70 ενώ θα ακολουθήσει και μια ηλεκτρική εκδοχή του G80.

genesis europe

Advertisement
Advertisement

Η Genesis τονίζει πως τα ευρωπαϊκά μοντέλα θα έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και ρυθμίσεις που θα ταιριάζουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Την εξέλιξή τους έχει επιμεληθεί το παράρτημα της του κορεάτικου ομίλου στη Γερμανία το οποίο και έχει διεξάγει δεκάδες χιλιάδων χιλιομέτρων σε 15 ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην πίστα του Nurburgring.

Προκειμένου μάλιστα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική απέναντι στις Audi, BMW και Mercedes-Benz, η Genesis ανακοίνωσε πως μέσα στην πρώτη χρονιά παρουσίας της στην Ευρώπη θα λανσάρει και δύο νέα αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα. Αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με αυτά τα μοντέλα πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό των πιο πολυτελών εκδόσεων των Hyundai Ioniq 5 και Kia EV6.
Η εμπορική πρεμιέρα της Genesis θα γίνει στη Γερμανία, την Ελβετία και τη Μ.Βρετανία
ενώ η εταιρία θα δώσει βάρος και στις on-line πωλήσεις οι οποίες φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
genesis europe
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δοκιμές με καμουφλάζ για το ηλεκτρικό crossover της Genesis
Hyundai: Ετοιμάζει πανίσχυρα ηλεκτρικά “N” μοντέλα
Θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλα ηλεκτρικά επιδόσεων από την Kia