Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί γέμισε… κέρατα η Porsche Taycan;

Ελλάδα 20:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί γέμισε… κέρατα η Porsche Taycan;

ΝΕΑ

Γιατί γέμισε… κέρατα η Porsche Taycan;

ΝΕΑ

Σουηδός καλλιτέχνης δημιουργεί ένα ιδιαίτερο γλυπτό με βάση την Porsche Taycan.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης της ηλεκτρικής Taycan και όλες οι ιδέες που προκύπτουν από τον χώρο των τεχνών είναι καλοδεχούμενες για τους τεχνικούς του σχεδιαστικού κέντρου της Porsche.

Η καλλιτεχνική προσέγγιση πάντως του Σουηδού Φαμπιάν Νάσμαν μάλλον δεν θα είναι ανάμεσα σε εκείνες τις ιδέες που θα χρησιμοποιήσει η Porsche για την ανανέωση του μοντέλου. Ο νεαρός γλύπτης δημιούργησε την Taycan Assasin τοποθετώντας 73 κέρατα σε όλο το μήκος και το πλάτος του αυτοκινήτου το οποίο παρουσιάστηκε στο Porsche Scopes στην Στοκχόλμη.

Advertisement
Advertisement

Η Taycan του Νάσμαν είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα και ουσιαστικά αυτό που έχει δημιουργήσει είναι ένα σκαθάρι με πολλά κέρατα και αιχμηρά αγκάθια. Αυτή η προσέγγιση συμβαδίζει με τα υπόλοιπα έργα που έχει δημιουργήσει ο Νάσμαν και περιλαμβάνουν επιφάνειες και αντικείμενα καλυμμένα με καρφιά, κόκαλα και κέρατα.

Η Taycan Assasin τοποθετήθηκε στο κέντρο μιας μικρής – τεχνητής – λίμνης με ομίχλη, γρασίδι και έντονα στοιχεία υγρασίας στο κέντρο μιας τεράστιας αίθουσας 5.000 τ.μ. Στην εκδήλωση πήραν επίσης μέρος 65 καλλιτέχνες από τους τομείς της μουσικής, της τέχνης, της μόδας και της τεχνολογίας.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porsche SCOPES (@scopes_drivenbyporsche)

Advertisement

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκαν καλλιτέχνες με την Taycan καθώς το 2021 ο Ρίτσαρντ Φίλιπς και το 2022 ο Σιν Γουόδερσπουν παρουσίασαν τις δικές τους ξεχωριστές δημιουργίες με βάση την ηλεκτρική Porsche.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τη νέα Porsche Cayenne S στη Γερμανία
Ρολόι αφιερωμένο στην αγωνιστική Porsche 963
75 χρόνια Porsche: Δεν υπάρχει υποκατάστατο!