Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φτιάξε το Adam όπως πραγματικά σου αρέσει!

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φτιάξε το Adam όπως πραγματικά σου αρέσει!

ΝΕΑ

Φτιάξε το Adam όπως πραγματικά σου αρέσει!

ΝΕΑ

Φαντάζεστε τον αστυνομικό να δίνει σήμα: «Αναζητήστε ένα μικρό Opel, μπλε μπροστά, με πορτοκαλί οροφή και πάλι μπλε πίσω»; Τέλος πάντων, η γερμανική μάρκα δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να αποκτήσουν το Adam ή το Adam Rocks να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, χωρίς κανέναν περιορισμό στους συνδυασμούς!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Opel λανσάρει τα Adam Unlimited και Adam Rocks Unlimited, με τις τιμές για το πρώτο να αρχίζουν στη Γερμανία από τα 14.300 ευρώ. Η συγκεκριμένη έκδοση ξεπερνά κάθε «εμπόδιο» στην έως σήμερα διαμόρφωση του αυτοκινήτου πριν την αγορά του. Ο ενδιαφερόμενο θα μπορεί να επιλέξει κάθε λεπτομέρεια, όχι μόνο το εξωτερικό χρώμα ή τις ζάντες, αλλά το διάκοσμο στο εσωτερικό και στο αμάξωμα.

Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται ο αυτόματος κλιματισμός, ενώ στον προαιρετικό το σύστημα πολυμέσων IntelliLink, συμβατό με τα smartphones μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto. Και βέβαια το Adam Unlimited μπορεί να παραγγελθεί με την τεχνολογία Opel OnStar για άμεση βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο. Τέλος, στο Wi-Fi Hotspot του Adam μπορούν να συνδεθούν έως 7 φορητές συσκευές.

Advertisement
Advertisement