Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος παλιός γνώριμος λέει ότι ο Hamilton θα γίνει επιχειρηματίας μόδας;

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος παλιός γνώριμος λέει ότι ο Hamilton θα γίνει επιχειρηματίας μόδας;

ΝΕΑ

Ποιος παλιός γνώριμος λέει ότι ο Hamilton θα γίνει επιχειρηματίας μόδας;

ΝΕΑ

Πολλά έχουν ακουστεί για το αν θα συμμετάσχει ο Lewis Hamilton στο πρωτάθλημα του 2022. Και τώρα “λάδι στη φωτιά” έρχεται να ρίξει ένας παλιός και πολύ σημαντικός γνώριμος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα όσο κανείς άλλος.

Advertisement
Advertisement

Η ταραχώδης κατάληξη του πρωταθλήματος του 2021 έφερε στο προσκήνιο την σοβαρή -και εν πολλοίς δικαιολογημένη- ενόχληση του Lewis Hamilton η οποία έχει εκδηλωθεί μέχρι τώρα με πολλούς τρόπους.

Μάλιστα από τις πρώτες ημέρες ξεκίνησε και μία φημολογία η οποία τον θέλει να εγκαταλείπει την Formula 1 με αρκετούς ήδη να έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Ένας από αυτούς που υποστηρίζει ότι αυτή ήταν η τελευταία σεζόν του Hamilton στην Formula 1 είναι και το πρώην αφεντικό της, ο Bernie Ecclestone.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ecclestone, ο Hamilton είναι πολύ απογοητευμένος από την κατάληξη της περσινής σεζόν, και μάλιστα υποστήριξε ότι τον καταλαβαίνει με κάποιον τρόπο.

Σε συνέντευξή του ο Εcclestone είπε ότι βλέπει τον Lewis Hamilton να τραβά τον δικό του δρόμο μακριά από τις πίστες ως επιχειρηματίας της μόδας. Κάτι που ήδη γνωρίζουμε ότι αποτελεί ένα βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και των ενδιαφερόντων του Hamilton αν κρίνουμε από τις στυλιστικές επιλογές του τα τελευταία χρόνια έξω από τις πίστες.

ecclestone-brazil18-horner1000x600

Advertisement

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δηλώσεις του Bernie Ecclestone έγιναν χωρίς να έχει υπάρξει συζήτηση με τον ίδιο τον Hamilton μετά το άδοξο τέλος στο Άμπου Ντάμπι. Έχει μιλήσει όμως με τον πατέρα του Anthony Hamilton, ο οποίος όμως δεν μίλησε για τα σχέδια του γιου του για το 2022.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Hamilton τηρεί σιγή ασυρμάτου, ενώ και η ομάδα έχει κλείσει κάθε δίοδο πληροφοριών σχετικά με το θέμα. Το θέμα είναι σε εκκρεμότητα, και πολλοί θέλουν τον Hamilton να μην εγκαταλείπει τους αγώνες πριν το όγδοο πρωτάθλημα.

Advertisement

Βέβαια, το ενδεχόμενο μιας ποινής επειδή δεν παραβρέθηκε στο γκαλά για την βράβευση του Verstappen, ίσως να αποδειχθεί ο καταλύτης για εξελίξεις που κανείς, ακόμα και ο Ecclestone, δεν μπορούν να προβλέψουν αυτή την στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1- Sir Lewis Hamilton: Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι αντικαταστάτες του
Βόμβα: Ο Hamilton σκέφτεται να αποχωρήσει από την Formula1
O Hamilton έγινε και επίσημα… Sir!