Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Αντετοκούνμπο «προσπέρασε» τον Χάμιλτον

Ελλάδα 20:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Αντετοκούνμπο «προσπέρασε» τον Χάμιλτον

ΝΕΑ

Ο Αντετοκούνμπο «προσπέρασε» τον Χάμιλτον

ΝΕΑ

Ο Hamilton συμπλήρωνε τη δεκάδα των πιο καλοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο αλλά ο Greek Freak φέτος τον «προσπέρασε» στέλνοντάς τον «εκτός κατάταξης».

Advertisement
Advertisement

Η λίστα του Forbes κάθε χρόνο γίνεται θέμα συζήτησης καθώς αναφέρει τους πιο καλά αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο.

Στη συγκεκριμένη λίστα αναφέρονται τα ποσά που συγκεντρώνουν αθροιστικά οι αθλητές, όχι μόνο από τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν αλλά και από τις υπόλοιπες εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, όπως είναι οι συμφωνίες για προβολή και προώθηση προϊόντων. Στη λίστα του 2021, ο Lewis Hamilton ήταν στην 8η θέση παρουσιάζοντας συνολικές ετήσιες απολαβές ύψους 79 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ φέτος βρίσκουμε στη 10η τον Γιάννη Αντετοκούμπο με 77,9 εκατ. ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει πως ο Βρετανός πολυπρωταθλητής της Formula 1 «έχασε» μέρος του εισοδήματός του για το 2022 και ως εκ τούτου βρέθηκε εκτός δεκάδας- κάτι που στον κόσμο της F1 και συγκεκριμένα στους αγώνες της, σημαίνει πως «δεν παίρνει και βαθμούς» τερματίζοντας εκεί. Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως στην πρώτη θέση της φετινής λίστας, βρίσκεται ο Lionel Messi της PSG, με ετήσιες απολαβές 125 εκατομμύρια ευρώ, στη δεύτερη ο NBAer, LeBron James των LA Lakers, με 116,2 εκ. ευρώ και στην τρίτη θέση είναι ο έτερος superstar του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo της Manchester United (στα 37 του!) με 110,8 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το παιδί από τα Σεπόλια που «κάρφωσε» την κορυφή
Hamilton: Θέλει να συμμετέχει στην εξαγορά της Chelsea!
Mercedes: Παραμένει στην F1 ανεξαρτήτως κανονισμών

Advertisement

 

 

Advertisement