Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 Manager 2022: Η F1 σε παιχνίδι (+video)

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 Manager 2022: Η F1 σε παιχνίδι (+video)

FORMULA 1

F1 Manager 2022: Η F1 σε παιχνίδι (+video)

FORMULA 1

Το επόμενο έργο της Frontier Developments, Αγγλικής εταιρίας video games, είναι το F1 Manager 2022, που εστιάζει στον ρόλο του Αρχηγού της Ομάδας της Formula 1 και αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο.

Advertisement
Advertisement

Το video trailer του παιχνιδιού F1 Manager 2022, δείχνει τι σημαίνει να είσαι αρχηγός ομάδας στην Formula 1.

Σε ένα κλιπ, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Frontier David Braben παρουσιάζει το παιχνίδι πριν το παραδώσει στον Game Director Andy Fletcher. Ο τελευταίος κάνει και μία μίνι παρουσίαση των ανθρώπων που δημιούργησαν F1 Manager 2022, μαζί με τον Art Director Matt Dickinson και άλλα μέλη της ομάδας ανάπτυξης.

Advertisement
Advertisement

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη, οι Team Principals είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη κάθε πτυχής μιας ομάδας της Formula 1, από την… στρατολόγηση, την εκπαίδευση και το… μέλλον των οδηγών και του προσωπικού παγκόσμιας κλάσης μέχρι τη στρατηγική του  αγώνα για το Σαββατοκύριακο.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του F1 Manager 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν κάθε απόφαση, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, καθώς στοχεύουν να οδηγήσουν την ομάδα τους στην ανώτερη διάκριση: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 της FIA 2022.

Advertisement

Το video εξηγεί πώς οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν και να διοικήσουν την ομάδα της αρεσκείας τους για το 2022 , επιβάλλοντας τη δική τους φιλοσοφία διαχείρισης καθώς επιδιώκουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας τους.

Εκτός από τα παραπάνω, η αποτελεσματική διαχείριση του προϋπολογισμού είναι άλλη μία απαίτηση για να γίνει ένα αφεντικό ομάδας επιτυχημένο. Εκεί ο μάνατζερ της ομάδας πρέπει όχι μόνο να κρατά τα έξοδα περιορισμένα αλλά και να τα εξισορροπεί με κέρδη. Παράλληλα σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας νέα εξαρτήματα για τα αυτοκίνητά τους, θα πρέπει έχει τη σκέψη του στο σχεδιασμό του επόμενου έτους.

Advertisement

Στη συνέχεια, θα πρέπει να γίνουν επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, οδηγούς και στελέχη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες που θα ήθελαν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα σε μία από τις δέκα επίσημες ομάδες της F1 του 2022. Επιπλέον, οι φωνές και των 20 οδηγών από τη σεζόν του 2022 εμφανίζονται σε ένα καινοτόμο ομαδικό σύστημα, ενδοσυνεννόησης με τους μηχανικούς των ομάδων τους.

Το F1 Manager 2022 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 σε Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 και PC (μέσω Steam και Epic Games Store).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1 2022: Δεν θα αντικατασταθεί το Grand Prix της Ρωσίας
F1 2022: 15 ρεκόρ έτοιμα να σπάσουν
F1 2022: Συνελήφθη ο Bernie Ecclestone