Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari: Ανάκληση για την 812 Superfast

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Ανάκληση για την 812 Superfast

ΝΕΑ

Ferrari: Ανάκληση για την 812 Superfast

ΝΕΑ

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Η Ferrari σε ανάκληση. Η κίνηση αφορά το μοντέλο 812 Superfast και 1063 μονάδες, η οποίες πωλήθηκαν στην Αμερική.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari έλαβε τρεις αναφορές για την 812 Superfast από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων, για τις οποίες διεξάγει έρευνα.

Την κίνηση της ανάκλησης επέβαλε ο Κυβερνητικός οργανισμός National Highway Traffic Safety Administration στις ΗΠΑ και αφορά 1.063 μονάδες των Ιταλικών εξωτικών αυτοκινήτων τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στο πίσω παρμπρίζ. Πολύ απλά το πίσω τζάμι έφευγε από την θέση του, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από «λανθασμένη τοποθέτηση». Η Ferrari δέχθηκε τρεις αναφορές από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων σχετικά με αυτό το περίεργο ζήτημα, και προφανώς, ο κατασκευαστής με έδρα το Maranello ξεκίνησε «διεξοδική έρευνα» με τον προμηθευτή της.

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνη για την προμήθεια των κρυστάλλων είναι η Saint-Gobain Sekurit Italia η οποία ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε: «από την βρώμικη περιοχή συγκολλήσεως του γυαλιού στο αμάξωμα και αυτό είναι που κάνει το πίσω παράθυρο να αποσπάται από το όχημα». Το σφάλμα διορθώθηκε στη γραμμή συναρμολόγησης, αλλά παρ ‘όλα αυτά, η Scuderia πρέπει να αντικαταστήσει τα πίσω παράθυρα πολλών οχημάτων. Oι 1.063 μονάδες που αναφέρθηκαν προφανώς είναι η κορυφή στο παγόβουνο καθώς θα ενωθούν με πολλά άλλα αυτοκίνητα παγκοσμίως. Τα πρώτα μηνύματα έχουν σταλεί και οι εργασίες θα γίνουν στα αυτοκίνητα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ferrari ανακαλεί την 812 Superfast. Τον Φεβρουάριο του 2019 η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε κίνηση για ένα διαχωριστικό ατμών καυσίμου που ήταν ελαττωματικό και προκαλούσε διαρροή καυσίμου. Ο προμηθευτής (η SumiRiko Italy) κρίθηκε υπεύθυνη για το κατασκευαστικό σφάλμα με το πρόσχημα ακατάλληλης συγκόλλησης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η ονειρική Ferrari 812 Superfast των 830 ίππων

Advertisement

324 χλμ./ώρα με Ferrari 812 Superfast (+VIDEO)

Μια Ferrari 812 Superfast στο Nurburgring (video)