Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά μία «ακραία» Ferrari 812 Superfast (video)

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά μία «ακραία» Ferrari 812 Superfast (video)

ΝΕΑ

Στα σκαριά μία «ακραία» Ferrari 812 Superfast (video)

ΝΕΑ

Η Ferrari μοιάζει πολύ πιθανό να εξελίσσει μία σκληροπυρηνική έκδοση της 812 Superfast.

Advertisement
Advertisement

Ήδη στο διαδίκτυο και σε αφιερωμένα αποκλειστικά σε μοντέλα της ιταλικής φίρμας forums υπάρχουν αρκετές αναφορές σχετικά με την δημιουργία μίας ακόμα πιο ισχυρής έκδοσης της 812.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι από το Μαρανέλο, αν και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ήδη εθεάθη στα πέριξ του εργοστασίου μία διαφορετική οπτικά έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου. Η εν λόγω Ferrari 812 διέθετε ένα νέας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα, με μεγαλύτερο διαχύτη, αλλά και αρκετά αεροδυναμικά πτερύγια εκατέρωθεν των εξατμίσεων που βελτιώνουν σαφώς την παραγωγή της κάθετης δύναμης. Επίσης, ο ήχος που «συνόδευε» το ιταλικό supercar ήταν διαφορετικός.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, η ακραία έκδοση της 812 Superfast θα διατηρήσει το ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ των 6,5 λίτρων, το οποίο θα αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ από την έκδοση δρόμου. Θυμίζουμε ότι στην τελευταία φτάνει τους 800 ίππους και τα 718 Nm ροπής. Αυτό που μένει είναι η ονοματολογία του νέου μοντέλου, με πιθανούς του κωδικούς GTO ή VS (Versione Speciale). Ο πρώτος μας είναι γνωστός από θρυλικά οχήματα, όπως οι 250 GTO, 288 GTO και 599 GTO, o δεύτερος έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε ειδικές εκδόσεις όπως τα 375 MM Berlinetta Speciale, 348 Speciale και 458 MM Speciale. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί η σκληροπυρηνική έκδοση της 812 Superfast, αν και η Ferrari έχει κάνει γνωστό ότι μέσα στο 2020 θα λανσάρει δύο νέα μοντέλα, ένα εκ των οποίων είναι η SF90 Stradale Spider.

Advertisement