Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S κόντρα σε 400άρι (VIDEO)

Ελλάδα 19:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S κόντρα σε 400άρι (VIDEO)

ΝΕΑ

Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S κόντρα σε 400άρι (VIDEO)

ΝΕΑ

Τα τελευταία χρόνια, η McLaren 720S ήταν το γρηγορότερο supercar που μπορούσε να αγοράσει κανείς. Η μάχη με την Ferrari F8 Tributo στην ευθεία τα της πίστας αγώνων dragter, κρύβει όμως μια έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο υπεραυτοκίνητα που βλέπουμε στο video, η 720S και η F8 Tributo ανήκουν στους Brooks από το κανάλι DragTimes του YouTube. Είναι και τα δύο όπως βγήκαν από το εργοστάσιο και έφτασαν σε μια πίστα dragster στη Φλόριντα των ΗΠΑ για να «λύσουν τις διαφορές τους».

Πριν από τους μεταξύ τους αγώνες ο οδηγός της McLaren ολοκλήρωσε κάποιες δοκιμαστικές διαδρομές, κατά τη διάρκεια των οποίων στο 400άρι «έγραψε» το χρόνο των 10 δευτερολέπτων. Στο πρώτο πέρασμα και με τα δύο αυτοκίνητα, ο οδηγός της Ferrari έχει κάνει πολύ καλύτερη εκκίνηση και είναι σε θέση να διατηρήσει ένα εντυπωσιακό προβάδισμα έναντι της McLaren. Τελικά, η F8 Tributo πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σταματώντας το χρονόμετρο στα 10,445 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου τα 220 χλμ./ώρα, ενώ η McLaren έγραψε αντίστοιχα 10,469 δευτερόλεπτα και 224 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα των δύο ακόμα αγώνων που ακολούθησαν, έκρινε τον τελικό νικητή που δεν ήταν η McLaren όπως ακούμε να μας λέει ο οδηγός- ιδιοκτήτης και των δύο πριν τις χρονομετρημένες διαδρομές. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σε ιδανικές συνθήκες, η 720S μπορεί να πέσει ακόμα και κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση μέχρι τα 400 μέτρα. Τα φθαρμένα ελαστικά της όμως και κάποια λάθη από τον οδηγό της, δεν της επέτρεψαν να δείξει στην πράξη τι μπορεί να κάνει όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Οδηγούμε στην Ιταλία την Ferrari F8 Tributo

Ποια είναι τα best sellers supercars του πλανήτη;

Advertisement

78χρονος ιδιοκτήτης (και οδηγός) μιας McLaren 720S (VIDEO)