Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ονειρική Ferrari 812 Superfast των 830 ίππων

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ονειρική Ferrari 812 Superfast των 830 ίππων

ΝΕΑ

Η ονειρική Ferrari 812 Superfast των 830 ίππων

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος DMC εκτοξεύει στα ύψη το γόητρο και την δυναμική της ήδη εντυπωσιακής Ferrari 812 Superfast.

Advertisement
Advertisement

Η DMC έχει κατά καιρούς απασχολήσει τη δημοσιότητα με ακραίες βελτιώσεις, κυρίως σε ιταλικά supercars. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της έβαλε ένα από τα πιο δυνατά και γρήγορα αυτοκίνητα στην ιστορία της Ferrari, την 812 Superfast.

Η DMC ονομάζει τη δικής της εκδοχή Superfast Spia και την έχει προικίσει με ένα πακέτο αναβάθμισης τόσο της απόδοσης όσο και της αεροδυναμικής. Σε ότι αφορά τον πρώτο τομέα η ήδη εντυπωσιακή εργοστασιακή ισχύς των 800 ίππων έχει ανέβει τους 830 ίππους χάρη στην τοποθέτηση μιας εξάτμισης τιτανίου που χαρίζει και έναν ακόμα πιο ανατριχιαστικό ήχο. Σύμφωνα με την DMC η Superfast Spia μπορεί να αγγίξει πλέον τα 350 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα η αεροδυναμική του αυτοκινήτου έχει βελτιωθεί χάρη στο splitter που έχει τοποθετηθεί στον εμπρός προφυλακτήρα καθώς και σε διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα που περιλαμβάνονται στο εξωτερικό πακέτο της αναβάθμισης. Τέλος το δικό τους ρόλο στην βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς παίζουν οι σφυρήλατοι τροχοί 22 ιντσών της DMC. Πάντως η DMC εγγυάται πως οι όποιες παρεμβάσεις της δεν προκαλούν καμία ζημιά στο αμάξωμα της Superfast και πως αν κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης το αποφασίσει το αυτοκίνητο μπορεί να επανέλθει ακριβώς στην αρχική του κατάσταση.