Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Ferrari 812 Superfast στο Nurburgring (video)

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Ferrari 812 Superfast στο Nurburgring (video)

ΝΕΑ

Μια Ferrari 812 Superfast στο Nurburgring (video)

ΝΕΑ

Μπορεί η Ferrari να μην ενδιαφέρεται για το παιχνίδι των ρεκόρ στο Nurburgring όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα μοντέλα της δεν λάμπουν στη διάσημη πίστα.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό video δεν προέρχεται από κάποια επίσημη προσπάθεια της Ferrari με την 812 Superfast στο Nurburgring αλλά από το γερμανικό περιοδικό Sport Auto που κατά καιρούς έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις στην Πράσινη Κόλαση.

Πίσω από το τιμόνι της Ferrari 812 Superfast κάθεται ο δημοσιογράφος του περιοδικού Christian Gebhardt ο οποίος σημειώνει με το εκρηκτικό μοντέλο από το Μαρανέλο τον εντυπωσιακό χρόνο 7:27.48. Πρόκειται για μια εξαιρετική επίδοση καθώς υπολείπεται μόλις τρία δευτερόλεπτα από το 7:24 που είχε σημειώσει λίγο παλιότερα ο εργοστασιακός οδηγός της Ferrari, Raffaele de Simone.

Advertisement
Advertisement

Πάντως παρά το γεγονός πως και ο δημοσιογράφος του Sport Auto είναι οδηγός με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Nurburgring, το γεγονός πως το αυτοκίνητο πέτυχε στα χέρια του ένα χρόνο πολύ κοντινό σε αυτόν ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων δείχνει την φιλικότητα και την προσαρμοστικότητα που έχει η 812 Superfast με τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων και των 800 ίππων. Για όσους μάλιστα βιαστούν να πουν πως αυτοκίνητα όπως η 911 GT3 είναι ταχύτερα στο Nurburgring θα σημειώσουμε πως η 812 είναι ένα Grand Tourer και όχι ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο πίστας.