Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το ανανεωμένο Hyundai Kona

Ελλάδα 21:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το ανανεωμένο Hyundai Kona

ΝΕΑ

Έτοιμο το ανανεωμένο Hyundai Kona

ΝΕΑ

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser για την ανανεωμένη έκδοση του Kona, προϊδεάζοντας το κοινό και για την έκδοση “N”, παρουσιάζον τας μια εικόνα και του Kona N Line.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που το Kona εμφανίστηκε στην αγορά και αυτές οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο μπροστινό μέρος του SUV της Hyundai.

Με τις επεμβάσεις που έχει η ανανεωμένη έκδοση, δεν θα φαίνεται μόνο πιο μοντέρνο από το τρέχον αυτοκίνητο αλλά και πιο εξελιγμένο. Η νέα όψη περιλαμβάνει μια ξεχωριστή νέα μάσκα που συμπληρώνεται από έναν προφυλακτήρα με πιο sport στοιχεία και με λεπτομέρειες που δίνουν έμφαση στην άγρια εμφάνιση του μοντέλου. Ιδιαίτερα σημαντική είναι οι επανασχεδιασμένοι προβολείς που περιλαμβάνουν νέα φώτα ημέρας LED καθώς και τεχνολογία LED στα κυρίως σώματα του φωτισμού εμπρός. Η Hyundai έχει αφαιρέσει επίσης τη λεπτή οριζόντια σχισμή μεταξύ της μπροστινής μάσκας και του καπό του μοντέλου στην τρέχουσα μορφή του.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το Hyundai Kona N Line, φαίνεται προφανώς πολύ πιο επιθετικό από το κανονικό μοντέλο. Τα ίδια φώτα εμφανίζονται, αλλά οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν τοποθετήσει μια νέα γρίλια που «αγριεύει» αρκετά την εμφάνιση, ενώ επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει έναν ξεχωριστής σχεδίασης προφυλακτήρα με μεγάλη εισαγωγή αέρα. Το σήμα Hyundai έχει επίσης μετατοπιστεί στη γρίλια και υπάρχουν τρία μικρά ανοίγματα που κάθονται ακριβώς πάνω από την μπροστινή μάσκα, που θυμίζουν τις αντίστοιχες που εντοπίζονται σε κάποια από τα τρέχοντα μοντέλα RS και όχι μόνο της Audi.

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικό: Η πρώτη εικόνα του Hyundai i30X

Advertisement

Δοκιμή: Hyundai Kona Hybrid

Εντατικές δοκιμές για το Hyundai Kona N

Advertisement