Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέα έκδοση N Line για το Hyundai i20

Ελλάδα 8:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέα έκδοση N Line για το Hyundai i20

ΝΕΑ

Έρχεται νέα έκδοση N Line για το Hyundai i20

ΝΕΑ

Το δημοφιλές supermini θα έχει από το καλοκαίρι και μια ανανεωμένη έκδοση N Line.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση της Hyundai να αποχαιρετήσει τα μοντέλα N με κινητήρα εσωτερικής καύσης, μπορεί να μην ήταν έκπληξη, αλλά αν μη τι άλλο απογοήτευσε τους οπαδούς των hot hatches. Από την πλευράς της η Hyundai θέλοντας να διατηρήσει τον όποιο σπορ προσανατολισμό παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση για το i20 Ν Line.

Η οποία πρόκειται να αποτελέσει την πιο δυναμική πρόταση στη γκάμα του i20

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως το σχεδιασμό τόσο για το αμάξωμα, όσο και για την καμπίνα, αλλά και την σπορ αίσθηση που θα προσφέρει το στήσιμο του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από τη μάσκα, διακρίνεται εύκολα το σήμα N, όπως και το έμβλημα της Hyundai που δεν θα βρίσκεται στο καπό, όπως στις στάνταρ εκδόσεις. Επίσης, πρόκειται να δούμε νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επίσης με το N στο κέντρο και τέσσερα νέα χρώματα αμαξώματος.

Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες συνεχίζονται στο εσωτερικό, όπου παρατηρούνται εύληπτα τα δυναμικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τα αγωνιστικά της Hyundai. Όσον αφορά τα εμπρός καθίσματα θα προσφέρουν για καλύτερη πλευρική στήριξη.

Το τιμόνι είναι καλυμμένο με διάτρητο δέρμα, όπως και ο επιλογέας ταχυτήτων. Εκεί, διακρίνεται ξανά το N Line, αλλά και οι κόκκινες ραφές, προσθέτοντας περαιτέρω στο σπορ στοιχείο της καμπίνας.

Advertisement

Στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπεριλαμβάνονται επίσης: πεντάλ αλουμινίου, πολύχρωμος εσωτερικός φωτισμός, αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, θύρες φόρτισης USB-C, σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης eCall τεχνολογίας 4G και ασύρματες ενημερώσεις στον πλοηγό.

O κινητήρας του ανανεωμένου i20 N Line θα είναι και πάλι ο γνωστός 1.000άρης με τους 120 ίππους και το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48V που θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line αναμένεται να μπει στην παραγωγή τον Απρίλιο και να είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Hyundai i20 N
Όσοι προλάβατε, προλάβατε: Τέλος τα μοντέλα Ν της Hyundai
Hyundai N: Έντονες συγκινήσεις και κορυφαίες επιδόσεις