Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Toyota Supra με χειροκίνητο κιβώτιο

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Toyota Supra με χειροκίνητο κιβώτιο

ΝΕΑ

Επίσημο: Toyota Supra με χειροκίνητο κιβώτιο

ΝΕΑ

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα οι Ιάπωνες έρχονται με μία λιτή ανακοίνωση να επιβεβαιώσουν την GR Supra με τη μεγαλύτερη οδηγικά συμμετοχή.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα η GR Supra είχε δύο πεντάλ. Πολύ σύντομα η γκάμα του πασίγνωστου σπορ Toyota θα εμπλουτιστεί με έκδοση που θα έχει ένα ακόμη πεντάλ. Αυτό του συμπλέκτη.

«Οι πελάτες και οι θαυμαστές των σπορ αυτοκινήτων της Toyota GAZOO Racing μίλησαν και εμείς τους ακούσαμε. Το GR Supra με το ολοκαίνουργιο, εξατομικευμένο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έρχεται σύντομα».

Μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη της καυτής GR Corolla, με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η Toyota ανακοινώνει την manual έκδοση της Supra που λογικά θα έχει ένα εξάρι κιβώτιο με αγωνιστική επιμέλεια και θα συνδυαστεί με την turbo δίλιτρη έκδοση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Όπως τονίζουν οι Ιάπωνες η manual έκδοση θα ανάγει σε άλλο επίπεδο την οδηγική εμπειρία και θα σηματοδοτείται από το κόκκινο λογότυπο.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα τρία σπορ μοντέλα της Toyota (GR Yaris, GR86, GR Supra) με τρία πεντάλ και χειροκίνητο κιβώτιο.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι η Supra προσφέρεται με δίλιτρο turbo κινητήρα με 258 ίππους και τον ισχυρότερο τρίλιτρο εξακύλινδρο με 340 ίππους. Οι αντίστοιχες τιμές πώλησης στην Ελλάδα ξεκινούν από τις 67.510 ευρώ και 89.510 ευρώ, αντίστοιχα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Toyota Supra «αφιέρωμα» στον Paul Walker
Μια Toyota Supra πιο ακριβή από Ferrari
Πόλεμος… για τα μάτια της Toyota Supra (video)