Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόλεμος… για τα μάτια της Toyota Supra (video)

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόλεμος… για τα μάτια της Toyota Supra (video)

ΝΕΑ

Πόλεμος… για τα μάτια της Toyota Supra (video)

ΝΕΑ

Το τμήμα μάρκερινγκ της Toyota… διασταυρώνει τα ξίφη του με τους υπερσυντηρητικούς εκπροσώπους μιας διαφημιστικής. Ποιος θα επικρατήσει;

Advertisement
Advertisement

Έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο επινόησε η Toyota προκειμένου να διαφημίσει το πλούσιο σπορ ταλέντο της Supra, αλλά και τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση A91-CF.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της τη Youtube μεταφερόμαστε σε ένα υποτιθέμενο meeting μεταξύ των υπευθύνων μάρκετινγκ της Gazoo Racing και μιας διαφημιστικής εταιρείας. Θέμα συζήτησης είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προβληθεί στην τηλεόραση μια διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την τελευταία γενιά του εμβληματικού 2θυρου coupe.

Οι διαπραγματεύσεις αποκτούν… άγρια μορφιά, μιας και οι ριζοσπαστικές προτάσεις των νεαρής ηλικίας ανθρώπων της Toyota αντικρούονται από το πιο συντηρητικό team της διαφημιστικής. Οι μεν προτείνουν να προβληθούν πλάνα όπου η Supra θα βάζει φωτιά στην άσφαλτο, οι δε κατατείνουν σε πιο ήπιες εικόνες που «δεν θα προάγουν την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά».

Advertisement
Advertisement

Οι συζητήσεις δεν καρποφορούν, λόγω του αγεφύρωτου χάσματος… ιδεών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η νοερή, υλοποίηση, ωστόσο των προτάσεων του τμήματος μάρκερινγκ της Toyota μας χαρίζει μερικά ιδιαίτερα εντυπωσιακά πλάνα. Είτε όταν η Supra επιδίδεται σε ξέφρενο ντρίφτινγκ, είτε όταν επιχειρείται ένα εντυπωσιακό άλμα μέσω μπάρας.

Η κορυφαία έκδοση της Supra ενσωματώνει τον γνωστό (από την BMW Z4 M40i) 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά τούρμπο, ο οποίος  παράγει 387 PS (5.800 – 6.500 σ.α.λ.) και 500 Nm ροπής (1.800 – 5.000 σ.α.λ.). Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, με την επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα να «έρχεται» σε 4,1 δλ.

Advertisement

Η Supra προσφέρεται και με έναν 2λιτρο κινητήρα 258 PS/400 Nm ροπής που συνδυάζεται επίσης με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα αποτελεί υπόθεση 5,2 δλ. και η τελική είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

Ακολουθεί το ευφάνταστο βίντεο της Toyota:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δημοπρατείται η Toyota Supra του πρώτου “Fast and Furious”
Teaser για την Toyota GR Supra Targa στη SEMA (VIDEO)
H Toyota Supra αλλάζει όψη με το body kit της Avante Design

Advertisement