Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακό Ram Power Wagon

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακό Ram Power Wagon

ΝΕΑ

Επετειακό Ram Power Wagon

ΝΕΑ

H FCA γιορτάζει την 75η επέτειο του σκληροπυρηνικού Ram Power Wagon με μια ειδική έκδοση με δυναμική εμφάνιση και εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό

Advertisement
Advertisement

Την ονομασία Ram Power Wagon 75th Anniversary θα έχει η ειδική έκδοση του μεγάλου pick-up της Ram που φέτος γιορτάζει τα 75α γενέθλια του. Σύμφωνα με την Ram το νέο Ram Power Wagon είναι το πιο ικανό εκτός δρόμου pick-up που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Βασικά στοιχεία διαφοροποίησης από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας είναι η μαύρη γρίλια της μάσκας με το σήμα της RAM σε γκρι σκούρα απόχρωση, τα γυαλιστερά μαύρα πλαίσια των φώτων, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, οι μαύρες προσθήκες στα πλαϊνά και φυσικά τα λογότυπα Power Wagon 75 Years. Νέες είναι οι ζάντες 17 ιντσών με τα καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά 33 ιντσών.

ram-power-wagon-75th-anniversary

Advertisement
Advertisement

Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε μονόχρωμη απόχρωση αλλά και σε διχρωμία σε πολλούς συνδυασμούς. Εξαιρετικά πλούσια και πολυτελής είναι η εικόνα του εσωτερικού όπου το δέρμα συνδυάζεται με στοιχεία σκούρου αλουμινίου κορυφαίος είναι ο εξοπλισμός που διαθέτει μεταξύ άλλων σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 12 ιντσών, ηχοσύστημα της Harman Kardon καθώς και σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με κάμερες που προσφέρουν εικόνα 360-μοιρών του αυτοκινήτου. Επιπλέον το Power Wagon διαθέτει βίντσι με δυνατότητα έλξης 5.400 κιλών, εργοστασιακό σύστημα ανύψωσης, ηλεκτρονικό σύστημα αποσύνδεσης αντιστρεπτικών, εμπρός και πίσω διαφορικά με δυνατότητα κλειδώματος και πολλά ακόμα στοιχεία εξοπλισμού που ενισχύουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες αλλά και την χρηστικότητα ως πραγματικό εργαλείο.

ram-power-wagon-75th-anniversary

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Το σκληροτράχηλο πρωτότυπο της Jeep

To FCA Heritage στην έκθεση για το Lingotto

Advertisement

Αυτό το Jeep Grand Cherokee σας βοηθά να επιβιώσετε από τους κακούς