Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Jeep Grand Cherokee σας βοηθά να επιβιώσετε από τους κακούς

Ελλάδα 2:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Jeep Grand Cherokee σας βοηθά να επιβιώσετε από τους κακούς

ΝΕΑ

Αυτό το Jeep Grand Cherokee σας βοηθά να επιβιώσετε από τους κακούς

ΝΕΑ

Το συγκεκριμένο Jeep Grand Cherokee δείχνει ίδιο με τα υπόλοιπα, αλλά κάτω από το δέρμα του διαθέτει βαλλιστική προστασία κατευθείαν από το εργοστάσιο.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο-ορόσημο, αφού είναι το 1000ο τέτοιου είδους που έχει παραχθεί από την FCA Mexico.

Διαθέτει θωράκιση NIJ-IIIA, που περιλαμβάνει γυαλί πολλών στρώσεων πάχους 19 mm με ένθετα πολυβινυλίου, προστασία αμαξώματος από χειροβομβίδα, προστασία κινητήρα, ενισχυμένη ανάρτηση για να το βοηθήσει να ανταπεξέλθει στο πρόσθετο βάρος και ειδικά ελαστικά. Η FCA λέει ότι το SUV είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε επιθέσεις από Parabellum 9mm, 22 LR, 38 Special, 357 Magnum και 44 Magnum.

Βασισμένο στο Limited Luxury Advanced 4 × 4, το Grand Cherokee Armored έχει τιμή εκκίνησης (73.200 ευρώ) και είναι εξοπλισμένο με προβολείς bi-xenon, LED DRL, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, κλιματισμό δύο ζωνών, δερμάτινα καθίσματα Nappa με ηλεκτρική ρύθμιση στο μπροστινό μέρος, εσωτερικό φωτισμό LED, πίνακα οργάνων 7 ιντσών, σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect 8,4 ιντσών, ήχο Alpine premium, συνδεσιμότητα με smartphone, θερμαινόμενο τιμόνι και πλήθος άλλων στοιχείων που κάνουν ευκολότερη τη ζωή οδηγού και επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει επίσης πολλά συστήματα ασφαλείας, όπως σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, σταθερότητας ρυμουλκούμενου, παρακολούθηση τυφλού σημείου, υποβοήθηση πέδησης, προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας, προειδοποίηση σύγκρουσης εμπρός, ενεργό cruise control, παρακολούθηση πίεσης ελαστικών, υποβοήθηση στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες εμπρός και πίσω.

Η κίνηση του Grand Cherokee Armored προέρχεται από ένα σύνολο HEMI V8 5,7 λίτρων. Η ισχύς είναι 360 ίπποι και η ροπή 529 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων αλλά και σύστημα τετρακίνησης Quadra-Drive II με Selec-Terrain. Πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι το απόλυτο όχημα για κάποιον που θέλει να τα έχει όλα και παράλληλα να είναι σίγουρος πως θα παραμείνει ασφαλής ακόμη και μετά από τρομοκρατική επίθεση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα δείχνει το νέο Jeep Grand Cherokee

Advertisement

Το νέο Jeep Grand Cherokee δοκιμάζεται υπό άκρα μυστικότητα

Jeep Grand Cherokee Trackhawk: Ρεκόρ με 280 χλμ./ώρα στον πάγο

 

Advertisement