Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα νέο Mazda BT-50 θα μπορούσε να είναι έτσι

Ελλάδα 21:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα νέο Mazda BT-50 θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Ένα νέο Mazda BT-50 θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Ένα Mazda BT-50, το οποίο θα θέλαμε να δούμε στους δημόσιους δρόμους, αλλά και… εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεται να επιστρέψει το Mazda BT-50; Εκτός από τους fans που ετοίμασαν το συγκεκριμένο ψηφιακό δημιούργημα, το επαγγελματικό όχημα της ιαπωνικής φίρμας έχει πολλούς ένθερμους θαυμαστές και στην Ελλάδα.

Το Mazda BT-50 είχε σταματήσει την παραγωγή του, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Theottle, ο οποίος παρουσίασε μια εκδοχή της τρίτης γενιάς του BT-50.

Μάλιστα, του πρόσθεσε όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας με το kodo design, ενώ βασίζεται επάνω στο Isuzu D-Max.

Advertisement
Advertisement

Ο καλλιτέχνης μεγάλωσε τα τόξα των τροχών και δανείστηκε αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο SUV της Mazda. Αναμφίβολα, ήθελε το “νέο” BT-50 να είναι πιο επιβλητικό σε σχέση με τον προκάτοχο του, ωστόσο θα περιμέναμε και πιο μεγάλους τροχούς με ελαστικά παντός εδάφους. Φυσικά στο πίσω τμήμα έχει πάρει τη θέση του η άνετη καρότσα και το σχέδιο αφορά τη διπλοκάμπινη έκδοση, προσφέροντας χώρο για επιβάτες και πίσω από τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Να θυμίσουμε ότι οι παλιότερες γενιές BT-50 βασίζονται στο πιο καλοπουλημένο pickup, το Ranger, αλλά η τελευταία γενιά πατάει επάνω στην πλατφόρμα της τρίτης γενιάς Isuzu D-Max.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δίνατε 159.000 ευρώ για ένα «καινούργιο» Mazda RX-7 του 1992;
Στην Ελλάδα το Mazda CX-60 (+τιμές)
Mazda MX-30: Range extender με κινητήρα Wankel

Advertisement