Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Electric dreams για την TVR

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Electric dreams για την TVR

ΝΕΑ

Electric dreams για την TVR

ΝΕΑ

Η (πονεμένη) ιστορία της TVR πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμα κεφάλαιο το οποίο προβλέπει ότι θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο της το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία φορά που η TVR απασχόλησε την επικαιρότητα ήταν το 2017 όταν παρουσίασε το πρωτότυπο του Griffith (φωτογραφίες), του νέου μοντέλου της το οποίο είχε V8 κινητήρα 500 ίππων και ήταν σχεδιασμένο με τη συμβολή του Gordon Murray.

Το αυτοκίνητο δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία παραγωγής λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Οι πρόσφατες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο βρετανικό Autocar Τύπο αναφέρουν ότι η Ensorcia, η οποία έχει έδρα στη Νότια Αφρική, πρόκειται να επενδύσει «πολλά εκατομμύρια λίρες στερλίνες» για την εξέλιξη και παραγωγή της αμιγώς ηλεκτρικής εκδοχής του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά, θα πρόκειται για ακόμα μία προσπάθεια αναβίωσης της TVR. Ούτε από αυτή ούτε από τον φιλόδοξο επενδυτή ανακοινώθηκε πόσα θα είναι τα χρήματα που επενδυθούν. Ωστόσο, εκπρόσωπος της δεύτερης πλευράς δήλωσε ότι θα αναλάβει να αποπληρώσει τα χρέη της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα στελέχη της TVR εντός των επόμενων εβδομάδων πρόκειται να υπογράψουν συμφωνία για να μισθώσουν τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Ουαλία στις οποίες θα στηθεί η γραμμή παραγωγής της ηλεκτρικής έκδοσης του Griffith.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα καθυστερήσει η παραγωγή του TVR Griffith
Αναλύοντας το TVR Griffith
Αυτό είναι το νέο TVR Griffith των 510 ίππων

 

Advertisement