Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα καθυστερήσει η παραγωγή του TVR Griffith

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα καθυστερήσει η παραγωγή του TVR Griffith

ΝΕΑ

Θα καθυστερήσει η παραγωγή του TVR Griffith

ΝΕΑ

Η αναμενόμενη επιστροφή της TVR στην ενεργό δράση φαίνεται πως θα πάρει μια ακόμα αναβολή λόγω καθυστερήσεων στην ανανέωση του εργοστασίου παραγωγής.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ένα διαδικαστικό κώλυμα σχετικό με την ανανέωση και αναβάθμιση του εργοστασίου παραγωγής στη Νότια Ουαλία φαίνεται πως θα βάλει στον πάγο μέχρι το 2020 τα σχέδια της TVR για επιστροφή στην αγορά. Αιτία της καθυστέρησης είναι ουσιαστικά η κυβέρνηση της Ουαλίας στην οποία ανήκει το 3% των μετοχών της TVR.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νομοθεσία για την έγκριση της ανάθεσης του έργου της αναβάθμισης του εργοστασίου σε εργολάβο και την εκταμίευση του ποσού που αναλογεί από τα κρατικά κονδύλια απαιτείται τη διεξαγωγή μειοδοτικής διαδικασίας. Αυτό με την σειρά του συνεπάγεται μια ακόμα καθυστέρηση για την TVR που πλέον μετά από αρκετά χρόνια εμπορικής απραξίας βλέπει μια ακόμα καθυστέρηση στο πλάνο για επιστροφή. Επομένως και η παραγωγή του νέου TVR Griffith που θα χρησιμοποιεί 5λιτρο κινητήρα V8 με την υπογραφή της Cosworth και αναμένεται να αγγίζει τους 500 ίππους, δεν προβλέπεται νωρίτερα από το 2020.

2018-tvr-griffith45654harpi640

Advertisement
Advertisement