Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη από το 2022 και βλέπουμε…

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη από το 2022 και βλέπουμε…

ΝΕΑ

Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη από το 2022 και βλέπουμε…

ΝΕΑ

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) ανακοίνωσαν ότι έχουν ανοίξει οι εγγραφές για τους εκθέτες και όλη η διοργάνωση βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία επισκεπτών το 2022.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για την 91η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου του 2022 για το κοινό.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Sandro Mesquita, «με την αποστολή των πακέτων προσφορών, ξεκινάμε επίσημα τη διοργάνωση του GIMS 2022. Η ομάδα μου και εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας στους εκθέτες και στη συνέχεια στο κοινό. Ελπίζουμε πραγματικά ότι η αποκατάσταση της υγείας και οι αντίστοιχοι κανονισμοί σχετικά με την COVID-19, θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση». Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν μια από τις πρώτες μεγάλες διοργανώσεις του είδους που ακυρώθηκαν το 2020.

Advertisement
Advertisement

Ήταν τότε που το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Ελβετίας ανακοίνωσε την απόφαση να απαγορεύσει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στα τέλη Φεβρουαρίου. Η απόφαση που ήταν στην πραγματικότητα ένα προληπτικό μέτρο για την εξάπλωση της πανδημίας και είχε προκαλέσει αρκετά μεγάλη ζημιά στους διοργανωτές μια και οι προετοιμασίες είχαν ήδη προχωρήσει αρκετά. Δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Έκθεση το 2022 αλλά σίγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει μέχρι την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε. Μένει να δούμε τώρα το πώς θα υποδεχτούν τη νέα πρόταση οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τι ανταπόκριση θα έχει η Έκθεση σε επίπεδο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα τα νέα μοντέλα που θα βλέπαμε στη Γενεύη το 2020
Μετά το 2025 το νέο hypercar της Porsche
Δοκιμές για το ηλεκτρικό Kia Imagine