Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά το 2025 το νέο hypercar της Porsche

Ελλάδα 23:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετά το 2025 το νέο hypercar της Porsche

ΝΕΑ

Μετά το 2025 το νέο hypercar της Porsche

ΝΕΑ

Το μοντέλο που θα διαδεχτεί την 918 Spyder δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν από το 2025 μια και οι προτεραιότητες της Porsche είναι σαφώς προς την εξέλιξη μοντέλων ευρύτερης παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche «έχει τα χέρια της γεμάτα» τα τελευταία χρόνια, καθώς μαζί με τις έρευνές της για τα συνθετικά καύσιμα έως το 2022, «τρέχει» και τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της. Από την εξαιρετικά επιτυχημένη Taycan και την Taycan Cross Turismo που έχει πλέον εισαχθεί στη γκάμα, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα Porsche τα επόμενα χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Porsche δεν αναμένεται να ασχοληθεί άμεσα με κάποιο νέο hypercar, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της εταιρείας, Oliver Blume. Ο ίδιος επισημαίνει πως για την Porsche, ένα διάδοχο μοντέλο της 918 Spyder είναι κάτι που θα παρουσιαστεί στο μέλλον και δεν θα «ξεχαστεί», απλά δεν είναι προτεραιότητα για την τρέχουσα περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι κάτι που ο Blume έχει επισημάνει και στο παρελθόν, μια και αν θυμηθούμε τις δηλώσεις του μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2019, είναι αναφέρει πως το νέο hypercar της Porsche δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2025- με τη διαφορά πως τότε, η χρονολογική τοποθέτηση του διάδοχου μοντέλου, γινόταν με δεδομένη την τεχνολογία των μπαταριών που δεν θα επέτρεπε νωρίτερα την παρουσίαση ενός κορυφαίου μοντέλου από την εταιρεία. Ακόμα όμως, δεν διευκρινίζεται αν η επόμενη γενιά του κορυφαίου μοντέλου της Porsche θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρική ή θα έχει κάποιο υβριδικό σύνολο για την κίνησή της. Και μία πολύ πετυχημένη προσέγγιση μας δίνει στις παραπάνω ψηφιακές εικόνες ο Ρώσος εξπέρ στην επεξεργασία εικόνας Aksyonov Nikita.

Διαβάστε ακόμα:
O Keanu Reeves “δοκιμάζει” μια Porsche Taycan Turbo  (VIDEO)
Αυτή είναι η πιο γρήγορη Porsche 993 (VIDEO)
Στα χέρια μας 5 από τις καλύτερες Porsche της ιστορίας