Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Δοκιμές για το ηλεκτρικό Kia Imagine

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το ηλεκτρικό Kia Imagine

Mobility

Δοκιμές για το ηλεκτρικό Kia Imagine

Mobility

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Kia που αναμένεται όταν παρουσιαστεί χωρίς καμουφλάζ να έχει αισθητικές επιρροές από τα αμερικάνικα muscle cars, είναι το Imagine και εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών με πολύ βαρύ καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, είναι σε προχωρημένες δοκιμές εξέλιξης.

Η… ηλεκτρική «αντεπίθεση» του Hyundai Motor Group βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Ioniq να έχουν μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφορήσει. Τώρα, ο «κατυασκοπευτικός» φακός, εντόπισε το ηλεκτρικό Kia Imagine σε δημόσιους δρόμους. Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται είναι έντονα καμουφλαρισμένο αλλά σε ότι έχει να κάνει με την κατανομή των όγκων αλλά και κάποιες λεπτομέρειες, όπως είναι το σχήμα των εμπρός φωτιστικών, παραπέμπουν πρωτότυπο του 2019.

Advertisement
Advertisement

Το Kia Imagine, όπως και τουλάχιστον 10 ακόμα αυτοκίνητα μέχρι το 2025, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα E-GMP για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η συνολική εμφάνιση του πρωτότυπου της Kia, όπως το είχαμε δει το 2019, είχε γραμμές και επιρροές από την αμερικάνικη αυτοκινητιστική κουλτούρα. Ολόκληρη η μάσκα «τυλίγεται» γύρω από τους μπροστινούς προβολείς, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από ακρυλικό γυαλί. Κατά την εκκίνηση, η μάσκα «ζωντανεύει» καθώς εκεί εμφανίζονται κινούμενα φωτιστικά σχέδια, όπως αυτά που εμφανίζονται στα νέα μοντέλα της Audi.

Ο Αντιπρόεδρος της Kia Europe στο τμήμα σχεδιασμού, Gregory Guillaume, δήλωσε σχετικά πως «ο σχεδιασμός της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει ως στόχο να κάνει την καρδιά όλων όσοι βλέπουν τα αυτοκίνητά μας, να χτυπάει λίγο πιο γρήγορα για λίγο και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για τον οποίο πρέπει να αλλάξει αυτό, απλώς και μόνο επειδή το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό».

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Με εντυπωσιακή σχεδίαση το νέο Kia Sportage

Νέα υβριδικά μηχανικά σύνολα για το ανανεωμένο Kia Ceed

Το νέο έμβλημα της Kia (VIDEO)

Advertisement