Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το Tesla Cybertruck

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Τα πρώτα Cybertruck θα παραδοθούν (επιτέλους) αλλά σε… υπαλλήλους της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση του Tesla Cybertruck έχει μετατραπεί σε σίριαλ και μάλιστα με πολλούς κύκλους αφού η εταιρεία έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να παραδώσει τα πρώτα μοντέλα. Αυτή η αναμονή – κανείς δεν ξέρει αν άξιζε ή όχι – φαίνεται πως τελείωσε καθώς σήμερα 30 Νοεμβρίου θα έχουμε τις πρώτες 10 παραδόσεις – έστω και σε… υπαλλήλους της Tesla.

Το Cybertruck πάντως δίκαια έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό pickup. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα διέρρευσαν και μερικά στοιχεία του αυτοκινήτου τα οποία δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Ένα από αυτά είναι η ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η Tesla για το Cybertruck, μέσα στην οποία υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις δυνατότητες του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ένα στοιχείο είναι η εμφάνιση του BaseCamp που αναφέρεται στη μετατροπή του πίσω μέρους του Cybertruck σε σκηνή κατασκήνωσης. Ακόμα ένα στοιχείο είναι το Beast Mode. Στις εικόνες της εφαρμογής εμφανίζονται στοιχεία επιδόσεων του αυτοκινήτου, παρόμοια με εκείνα της Paid Mode των μοντέλων Plaid. Ο πελάτης έχει να επιλέξει επίσης ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ζάντες, ενώ υπάρχει και επιλογή χρήσης ηλιακών πάνελ για ενεργειακή αυτονομία στις εξορμήσεις.

Advertisement

Το τελευταίο στοιχείο που διέρρευσε η Tesla έχει να κάνει με την αυτονομία του φορτηγού. Σε μια εικόνα εμφανίζεται ένα μέρος της κεντρικής οθόνης που απεικονίζει μια στήλη με 10 τμήματα φόρτισης. Στην εικόνα αναγράφεται 91% πληρότητα της μπαταρίας και δίπλα ακριβώς υπάρχει η ένδειξη αυτονομίας 265 μιλίων (426 χιλιομέτρων). Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μπορούμε να εικάσουμε ότι το Cybertruck πλήρως φορτισμένο θα είναι σε θέση να δώσει αυτονομία 467 χιλιομέτρων, πάντα σε θεωρητικό επίπεδο.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτες παραδόσεις των Cybertruck είναι γεγονός και σίγουρα μαζί με τις παραδόσεις θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο της Tesla.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla συνεχίζει τις εκπτώσεις
Ο Μασκ τα βρίσκει «σκούρα» με τους συνδικαλιστές
Με Tesla λεωφορεία η Ελλάδα;

Advertisement